070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Här kan Ni läsa om nya kollektioner, spännande varumärken och annat intressant inom smyckesbranschen. Vår målsättning är att kunna visa våra läsare det senaste inom smycken, väskor och andra accessoarer först! Idag säljer vi ca 50st varumärken och har en unik inblick i vad som är på gång och vilka trender som gäller. De bilder som finns på bloggen är lånade av våra leverantörer efter godkännande av dom eller inköpta royaltyfria bilder.

 

Emma Israelsson kommer till Blingit.se.

Det är många som tycker om smycken som har ett budskap. Det är förstås så att man först och främst betänker formen och den metall som smycket är gjort av, men om det också har en viss betydelse så är det ett stort plus. Ett bra exempel på detta är evighetstecknet som ofta används som en symbol inom smyckeskonsten och som kan få fantasin att skena iväg. En rätt så ny svensk smyckesdesigner är Emma Israelsson som vi nu introducerar här på Blingit. Emmas smycken är inte bara innovativa och vackra, de kommer också med budskap som kan få det att sjunga i hjärtat och i själen…

Smycken med eftertanke

Smycken med ord och former som betyder något är eftertraktade och kanske kan man säga att den här stilen är skandinavisk då vi har flera kända smyckesdesigners från Skandinavien som jobbar med ord, bokstäver och symboler. Från Emma Israelsson så kommer det mynt med bokstäver som man själv kan sätta samman. Kanske väljer man en enkel bokstav eller så hänger man på flera mynt på halsbandet för att skapa ett ord eller en bokstavskombination som står för något som är viktigt.

Den som är andligt lagd kan välja något av de fina smyckena från PS23 serien. PS23 står för psalm 23 och tanken är att man ska påminnas om att det finns en större kraft i livet som styr och bestämmer vad som ska hända. Man kan också säga att duva-symbolen som återkommer i ringar, halsband och i örhängen ger en känsla av något större. En del kanske får lite Jonathan Linvingston Seagull vibbar av denna vackra form.

Vackra former

Vackert är verkligen ett ledord då man talar om Emma Israelssons smycken. Oavsett om man ser på ringar, armband, halsband eller örhängen så finns det en lätthet och elegans i designen. Det här gör att man gärna bär dessa smycken till vardags då man vill ha något fint som man blir glad av och som man kan känna sig representativ i. Samtidigt så har Emma sett till att ta fram olika tjocklekar så att man finner ett smycke som känns helt rätt och personligt. Det är rätt spännande att se hur hennes smyckedesign går hem hos så många trots att den är framtagen med tanke på en specifik person.

Smycken som syns

Det går inte att komma ifrån det att Emma Israelssons smycken syns. Du kanske redan har sett kända programledare i TV4 och andra i offentlighetens rum med duvorna och de mystiska mynten med bokstäver och funderat på vilka smycken det rör sig om. Nu vet du att det rör sig om Emmas unika smyckesdesign och du finner förstås hennes kollektioner här hos oss på Blingit. Vi rekommenderar verkligen att du tar dig en stund till att se lite närmre på hennes armband, ringar, halsband och örhängen. Unna dig själv något nytt eller överraska någon du tycker om…

1 kommentar

1 Mer än 5 år sedan
1
Produkter
Varumärken
Övrigt