070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Här kan Ni läsa om nya kollektioner, spännande varumärken och annat intressant inom smyckesbranschen. Vår målsättning är att kunna visa våra läsare det senaste inom smycken, väskor och andra accessoarer först! Idag säljer vi ca 50st varumärken och har en unik inblick i vad som är på gång och vilka trender som gäller. De bilder som finns på bloggen är lånade av våra leverantörer efter godkännande av dom eller inköpta royaltyfria bilder.

 

Caroline Svedbom nu hos Blingit.se

Älskar du glitter och glamour då skall du kolla in Caroline Svedboms smyckeskollektion som är tillverkade med äkta Swarovskikritaller av högsta kvalité. Det som utmärker Caroline Svedboms smycken är just glansen och skärpan i de stenar som används i såväl armband, halsband, örhängen och ringar. Vem är då personen bakom varumärket - Ja som Ni säkert har förstått så heter denna driftiga tjej just Caroline Svedbom.

Redan 1935 fanns ett genuint intresse för juveler och hantverk i Carolines släkt. Carolines farfar startade då eget inom smyckesbranschen som senare togs över av Carolines far – Kenneth. Eftersom Caroline växte upp med smycken var det kanske inte så konstigt att passionen även kom in i hennes liv. Som liten följde Caroline med på mässor och fastnade framför allt för alla färgstarka smycken och drömde om en framtid som smyckedesigner. När Caroline hade tagit studenten började hennes resa i olika smyckeföretag och år 2014 bestämde hon sig för att genomföra sin dröm och designa en egen kollektion. En dröm om en färgstark, feminin kollection som inspirerats från hennes resor i södra Europa och passionen för glamourösa juveler.

Idag är Caroline Svedbom Jewelry ett välkänt varumärke som uttrycker färg och feminin design. Varumärket säljs exklusivt hos utvalda butiker i Sverige, Norge, Spaniel, Grekland, Frankrike och Tyskland. Vi på Blingit.se är både glada och stolta att vara en av dessa butiker.

1 kommentar

1 Mer än 4 år sedan
1
Produkter
Varumärken
Övrigt