070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Här kan Ni läsa om nya kollektioner, spännande varumärken och annat intressant inom smyckesbranschen. Vår målsättning är att kunna visa våra läsare det senaste inom smycken, väskor och andra accessoarer först! Idag säljer vi ca 50st varumärken och har en unik inblick i vad som är på gång och vilka trender som gäller. De bilder som finns på bloggen är lånade av våra leverantörer efter godkännande av dom eller inköpta royaltyfria bilder.

 

Modemedvetet och trendigt med Fossil klockor och accessoarer

USA är inte bara stora vita sneakers och t-shirts med neontryck. Fossil är ett amerikanskt märke som erbjuder väskor, klockor och smycken till trendmedvetna världsmedborgare. Det här är ett märke som grundades år 1984 i Texas i USA, och sedan starten så har man gått från att fokusera på klockor till att skapa en rad olika accessoarer såsom solglasögon, plånböcker och detaljer som man behöver på resan.

Fossil fyller alla behov! Visst är det så att man kan välja vissa accessoarer för att de är så otroligt vackra, men för de flesta så är det ändå så att ett visst behov av praktisk komfort får en att satsa på jobbväska, plånbok och annat som man behöver i vardagen. Fossil har lösningarna för den som reser mycket såväl som för den som mest behöver något praktiskt och elegant för fritiden eller för jobbet. Fossil klockor är förstås praktiska men samtidigt väl designade för att erbjuda den skönhet som man trots allt vill se hos ett ur.

Vackra klockor! Det är många som väljer Fossil klockor för att de är så fina att se på. Samtidigt så får man en mycket hög kvalitet, och det ska nämnas att det här märket ligger bakom klockor från riktigt stora designhus som DKNY och Karl Lagerfeldt. Man finner både maskulina och sportiga klockor och mer feminina kreationer. Dessutom så har Fossil tagit fram en boyfriend kollektion där man har skapat matchande klockor för henne så att hon och han kan bära samma stil.

Klassisk design! Man skulle kunna säga att Fossil idag står för en slags klassisk vintage design där man försöker förena den förflutna med dagens mode. Det här gör man genom att behålla det som alltid har fungerat och att kombinera detta med nyheter. I praktiken så betyder det här att man skapar accessoarer som å ena sidan ser klassiska ut men som har alla de funktioner som vi behöver i det moderna och tekniska samhället. Materialen är också klassiska men man har beaktat nya och trendiga former då man har tagit fram viktiga accessoarer som plånböcker.

Smycken! Man kan inte säga att Fossil smycken är otroligt unika och något som man inte kan finna någon annanstans men det här är också tjusningen med dem. Ett Fossil armband är vackert och välgjort och det perfekta valet en dag då man vill se elegant och bra ut. Detsamma kan man säga om Fossil örhängen och andra accessoarer som kombinerar det där med hög funktion och skönhet. Fossil har också tagit fram vackra armband för män i material som läder och stål. Om du är ute efter något som kommer att fungera och att se bra ut så är Fossil ett bra val. Vi rekommenderar verkligen att du tar en titt här i vår butik för att upptäcka dina egna favoriter från detta klassiska amerikanska märke.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Varumärken
Övrigt