070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Här kan Ni läsa om nya kollektioner, spännande varumärken och annat intressant inom smyckesbranschen. Vår målsättning är att kunna visa våra läsare det senaste inom smycken, väskor och andra accessoarer först! Idag säljer vi ca 50st varumärken och har en unik inblick i vad som är på gång och vilka trender som gäller. De bilder som finns på bloggen är lånade av våra leverantörer efter godkännande av dom eller inköpta royaltyfria bilder.

 

Våren är här på allvar.

I vårt avlånga land har våren hunnit olika långt, vissa av oss har gröna gräsmattor och blommor som blommar i rabatterna, andra har 50cm snö och minusgrader. Det enda säkra tecknet på att våren är här är alla nyheter som väller in till oss på Blingit. Under veckan har vi fått hem nya smycken från bland annat Caroline Svedbom, Les Georgettes, Thomas Sabo och Snö of Sweden. 

¤ Från Caroline Svedbom vill vi tipsa om den nya serien Aurora där 100kr för varje sålt smycke går till Hjärnfonden. Serien syn flitigt i den bioaktuella filmen Catwalk med Glada Hudik gänget. 

¤ Varumärket Les Georgettes har kommit med en hel serie nya läderband i vår och sommarmönster. Vaför inte uppdatera ditt armband med ett nytt mönster innan dom blir slutsålda.

¤ Thomas Sabo har utökat sin serie med Rita Ora smycken i en mängd nya varianter. Kolla in allt nytt redan idag.

¤ Även Snö of Sweden har släppt sin vårkollektion med ca 50 stycken nyheter, med allt från serien Paus med sitt åttakantiga hänge till serien Satin med sina fina stenar i blått och grönt. Kolla även in serien Lio med sina eleganta ringar som finns i både guld och silverfärg.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Varumärken
Övrigt