090 - 14 92 30

Vardagar 09.00 - 14.00

0 Produkter 

Totalt 0 kr

Vill Ni Blogga om Blingit.se

Har du en blogg eller hemsida och vill skriva om oss? Vi tycker att det är kul när bloggare skriver om oss och ställer gärna upp på att låna ut bilder och texter från vår butik eller vår blogg.

Bilder; Det går bra att låna bilder till Er blogg under förutsättning att inlägget handlar om oss. Ni hittar snygga bilder från alla varumärken på vår sida på Facebook eller på vår egen blogg. Blingit.se på Facebook eller Blingit Bloggen. Om Ni istället vill använda bilderna i shopen så klicka på bilden så att den bli stor, därefter är det bara att högerklicka på bilden och spara den.

Vill du bli vår ambassadör och dela med dig av Blingit.se till ditt nätverk, då ska du anmäla dig till vårt bloggmail där vi skickar ut olika typer av samarbetsförslag, stora som små. Anmäl Er till vårat BLOGGMAIL här.

Gilla våra produkter; Vi har nu lagt till en GILLA-knapp vid varje smycke så att Ni kan dela Era favoritsmycken på Facebook, Google + eller Pinterest. Glöm inte att trycka på GILLA-markeringen på Ert favoritsmycke.

Logotyp / annons nedan; Logga och annons för att ladda ner. Högerklicka på loggan eller annonsen och välj spara bild som....

Blingit Bloggen

Nu hittar Ni en blogg om smycken, väskor, accessoarer och annat snyggt.

Ni kan läsa om nya kollektioner, spännande varumärken och annat intressant inom smyckesvärlden. Vår målsättning med denna blogg är kunna visa våra läsare det senaste inom smycken och accessoarer – FÖRST! Vi visar bland annat bilder på smycken & väskor långt innan produkterna når butikerna. Idag säljer vi ca 50st varumärken och har en unik inblick i vad som är på gång och vilka trender som gäller. Givetvis kommer det även lite skvaller och en och annan intervju med intressanta och betydelsefulla personer i branschen.

 

Din epostadress

Produkter
Varumärken
Övrigt