070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Köp julklapparna nu - Betala i Januari

Nu kan du handla under under november och december och betala först 30/1- 2018 till 0% ränta. Endast en uppläggningsavgift på 29 kr per köptillfälle tillkommer. Vi har dessutom 30 dagars öppet köp på alla JULKLAPPAR.

Hur funkar det?

Du handlar vad du vill hos oss på Blingit under november och december och betalar den 30/1 2018. I mitten av januari skickar KLARNA ut en faktura till dig som du betalar i slutet av månaden. På fakturan samlas alla dina köp du gjort med julkampanjen. Har du gjort några andra tidigare köp med delbetalning så samlas även dessa köp. Du kan självklart se och hantera alla dina köp på klarna.com eller via Klarnas app.

Villkor.

Endast en uppläggningsavgift på 29 kr per köptillfälle tillkommer.

*Effektivränta vid köp om 5000 kr, 29 kr i uppläggningsavgift, 0 % ränta och betalning efter 3 månader är 2,34 %. Din totalkostnad blir alltså 5029 kr.

Din ansökan kommer föranleda en sedvanlig kreditprövning vilket kan innebära att KLARNA inhämtar en kreditupplysning. Du får i sådana fall en kopia av kreditupplysningen hemskickad till dig.

Vanliga frågor?

Tillkommer några extra kostnader när jag väljer Klarnas julkampanj?

En avgift på 29 SEK tillkommer vid varje köptillfälle med julkampanjen. Köper du ALLA dina julklappar vid ett tillfälle så tillkommer alltså endast 29kr på din faktura.

När får jag fakturan för mina köp?

När du väljer att betala med Klarnas julkampanj skickas fakturan via post i mitten av januari med ett förfallodatum i slutet av månaden.

Har du redan handlat med konto - betala i din egen takt eller delbetalning så kommer köp med julkampanjen läggas till på x:S månadsfaktura. Om du har lagt ett köp och valt att betala med vanlig faktura, skickas den via mejl. Har du i stället lagt ett köp som du valt att delbetala, kommer en månadsfaktura skickas via post månaden efter köptillfället. Du kan alltid se och hantera dina köp på Klarna.com och via Klarnas app. Skulle du ha tagit emot dina varor men saknar fakturan ber vi dig kontakta Klarnas kundservice, så skickar dom självklart en ny!

När kan jag kontakta Klarnas kundservice under julen?

Det går jättebra att kontakta Klarnas kundservice  hela julen! Klarna 08-120 120 10.

Din epostadress

Produkter
Varumärken
Övrigt