090 - 14 92 30

Vardagar 11.00 - 14.00

0 Produkter 

Totalt 0 kr

Om Blingit.se


Blingit.se har sålt smycken, väskor och annat snyggt på nätet sedan 2008. Vi lovar våra kunder snabb leverans, bra priser och en kundservice i absolut bästa klass. Idag hittar Ni ca 50st varumärken i webshopen och mer än 10,000st artiklar som alla finns på eget lager för snabbaste leverans till dig.

Blingit.se har genom åren levererat mer än 100,000st paket och är en av Sveriges största nätbutiker inom smycken & accessoarer. Vi har bland annat blivit utsedd till Sveriges bästa smyckessida av flera oberoende butiksguider. Vi har även ett betyg på 9,4 av 10 möjliga poäng på websidan Trustpilot där kunder kan sätta betyg på butiker.

Blingit.se är certifierade enligt kraven för Certifierad E-handel. Dessutom har vi uppnått AA i kreditvärdighet av företaget Soliditet / Bisnode. Det skall vara tryggt att handla hos oss.

Vårt uppdrag är att Erbjuda våra kunder det senaste inom smycken och accessoarer till ett fördelaktigt pris. Vi jobbar hela tiden med att utveckla butiken och hitta nya trendiga och unika smycken till våra kunder. Vårt utbud uppdateras kontinuerligt. Saknar Ni något i butiken eller bara vill ställa en fråga så maila [email protected]  Vi svarar så fort som möjligt, dock senast inom 24-timmar på vardagar.

Personlig integritet och cookies läs mer här.

Vill Ni blogga om Blingit? Läs mer här!

Vill du bli vår amabassadör och dela med dig av Blingit.se till ditt nätverk, då ska du anmäla dig till vårt bloggmail där vi skickar ut olika typer av samarbetsförslag, stora som små. Anmäl Er till vårat BLOGGMAIL här.

  

Veronica Örjan  
 
     

Blingit.se är en del av företaget LOGRETO AB 

Företagsfakta;    

Blingit.se / Logreto AB

Axel Enströmsväg 10, Hus 3

913 31 Holmsund

Tel; 090-14 92 30

Vardagar 11,00-14,00

Mail; [email protected]

Innehar F-skattsedel.

Orgnr; 556808-8982


Blingit.se © • Privacy Policy • Terms of Use 

 

Din epostadress

Produkter
Varumärken
Övrigt