090 - 14 92 30

Vardagar 11.00 - 14.00

0 Produkter 

Totalt 0 kr

Mer än 10,000st smycken från fler än 60 varumärken.

Gillar du smycken - Ja då har du hittat till rätt webshop, vi på Blingit.se har ett av Sveriges absolut största och bredaste sortiment med mer än 10,000 smycken till både henne och honom på eget lager för snabbaste leverans till dig. Beställer du dina smycken innan klockan 14,00 på vardagar så garanterar vi att ditt paket skickas samma vardag. Så fort vi packat din beställning mailar vi dessutom ditt paketnummer så att du kan följa paketet på PostNords hemsida om du önskar.

Sortimentet hos oss på Blingit.se består av smycken från både små tillverkare och stora välkända varumärken. I webshopen hittar Ni inte bara halsband, armband, ringar och örhängen utan även fotlänkar, berlocker och annat snyggt från världsmärken som Thomas Sabo, Tous, Guess, Tommy Hilfiger, Rebecca, Pilgrim men även från väletablerade Svenska varumärken så som Snö of Sweden, Edblad och Rock By Sweden.

Vill du bära lite mer unika smycken så hittar Ni givetvis även detta hos oss på Blingit.se, vi har ett magiskt sortiment med smycken från små uppstickare som Svenska Emma Isrealsson, Charlotte Bonde, Caroline Svedbom, Ioaku och många andra. Vi håller koll på de senaste trenderna och är mycket snabba på att "plocka" upp nya stjärnskott inom smyckesbranchen. Ni hittar helt enkelt de senaste trenderna hos oss först.

För att det ska bli lätt för dig att hitta ditt smycke så har vi sett till att du kan söka på exempelvis - armband, halsband, ringar, örhängen med mera, eller via det varumärke som du är på jakt efter. Du kan också ange en specifik färg och sedan söka efter ett smycke som kan tänkas passa just din klädsel eller din favoritväska. Ta en titt på urvalet av kvalitetssmycken här nedan och låt dig inspireras av elegant design, tidlöst formspråk och innovation som ger dig helt rätt känsla till både vardags och till fest.

Vi lovar dig snabb leverans, bra priser och en toppenservice. Idag har fler än 100,000st personer köpt sina smycken hos oss på Blingit.se - Gör det du med!

Läs mer
Sortering:

Beställ innan 14:00 så skickas beställningen samma vardag.

Faktura, 14 dagar kredit 0 kr.

Kort, Direktbetalning 0 kr. 

Öppet köp 30 dagar.

Fri frakt vid beställning över 500kr inom Sverige.

Mer än 10,000st smycken från fler än 60 varumärken.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt