070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Smycken från kända tillverkare


Sortera efter
Visa fler

Mest populära i denna kategori just nu.

För många så är det helt uppenbart att vi svenskar är väldigt duktiga på det där med musik men det är inte alla som är medvetna om hur populär den svenska smyckesdesignen är världen över. Kanske har det något att göra med att svenska smycken ofta inspireras av den vidunderligt vackra svenska naturen, eller så är det helt enkelt så att vi svenskar kan något som inte alla andra kan då det handlar om innovation och nytänkande. Hos Blingit.se så finns det allra senaste smyckena från de främsta svenska smyckesdesignerna som till exempel Snö of Sweden och Edblad.

Svenska smycken och mycket mer

Ibland kan man blanda ihop svenska och danska smycken för det finns trots allt vissa likheter mellan designers som Pilgrim och Snö of Sweden, men för svenskar så är det ofta av intresse att finna det senaste från inhemska uppstickare som till exempel Caroline Svedbom och Emma Israelsson. Svenska smyckesdesigners är som sagt ofta inspirerade av den svenska naturen och använder sig gärna av material som silver, stål och läder. Hos oss på Blingit.se så kan du snabbt finna de senaste svenska smycken och vi använder sig av en layout som gör det lätt att få mer information och se närmre på nyheter.

Nu är det förstås så att andra länder också bjuder på otroligt vacker design och då är det verkligen en fördel att man kan få tag på denna online i en svensk webbutik som håller sig till de krav som ställs för att få certifikatet Certifierad E-handel. När du besöker vår webshop så kommer du att finna världsberömda märken som tyska Thomas Sabo och amerikanska Guess. Och det kommer nyheter i stort sett varje dag så det är väl värt att titta in då och då bara för att få lite inspiration.

Så gör som 100,000st andra - Köp dina smycken på nätet hos oss på Blingit.se!checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt