090 - 14 92 30      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Smycken från kända tillverkare

För många så är det helt uppenbart att vi svenskar är väldigt duktiga på det där med musik men det är inte alla som är medvetna om hur populär den svenska smyckesdesignen är världen över. Kanske har det något att göra med att svenska smycken ofta inspireras av den vidunderligt vackra svenska naturen, eller så är det helt enkelt så att vi svenskar kan något som inte alla andra kan då det handlar om innovation och nytänkande. Hos Blingit.se så finns det allra senaste smyckena från de främsta svenska smyckesdesignerna som till exempel Snö of Sweden och Edblad. Blingit är en spännande webbutik där man kan finna stor innovation och över 10,000 olika smycken.

Svenska smycken och mycket mer.

Ibland kan man blanda ihop svenska och danska smycken för det finns trots allt vissa likheter mellan designers som Pilgrim och Snö of Sweden, men för svenskar så är det ofta av intresse att finna det senaste från inhemska uppstickare som till exempel Caroline Svedbom och Emma Israelsson. Svenska smyckesdesigners är som sagt ofta inspirerade av den svenska naturen och använder sig gärna av material som silver, stål och läder. Hos oss på Blingit.se så kan du snabbt finna de senaste svenska smycken och vi använder sig av en layout som gör det lätt att få mer information och se närmre på nyheter.

Nu är det förstås så att andra länder också bjuder på otroligt vacker design och då är det verkligen en fördel att man kan få tag på denna i en svensk webbutik som håller sig till de krav som ställs för att få certifikatet Certifierad E-handel. När du besöker vår webshop så kommer du att finna världsberömda märken som tyska Thomas Sabo och amerikanska Guess. Och det kommer nyheter i stort sett varje dag så det är väl värt att titta in då och då bara för att få lite inspiration.

Handla smycken säkert online.

Även om den här typen av smycken har fördelaktiga priser som man har råd med så är det givetvis så att man alltid vill handla på ett säkert sätt online. När man ser lite närmre på vad våra kunder har att säga om webshopen så framgår det att den stora variationen är ett stort plus. Dessutom så uppskattas den aktiva kundtjänsten och det faktum att man kan få smycken hemskickade mycket snabbt. I många fall så görs leveransen så snabbt att man har sitt smycke hemma en eller två dagar efter att man har beställt. Den goda servicen är viktig för när man väl har fått upp ögonen för ett smycke som är så rätt och så snyggt så är det så klart att man inte har lust att vänta alltför länge på detta. Säkerheten är mycket hög och som konsument så kan du lita på att svenska konsumentlagar efterlevs vilket givetvis är viktigt då du handlar online.

Så gör som 100,000st andra - Köp dina smycken på nätet hos oss på Blingit.se!

Läs mer

Sortera efter
Visa fler

Mest populära i denna kategori just nu.

Vi på Blingit levererar moderna smycken blixtsnabbt.

När man bestämmer sig för att uppgradera sitt smyckeskrin med något som känns fräscht och snyggt så har man ju ingen lust att vänta alltför länge på detta. När det ska festas till helgen så kan man välja att gå till en lokala smyckesbutik och hoppas på att de har något som man verkligen tycker om, eller så kan man helt enkelt surfa in till oss på Blingit.se, vi har ett enormt utbud av moderna och riktigt vackra smycken. Vi startade Blingit redan 2008 och erbjuder trendiga smycken till riktigt attraktiva priser. Vi har samlat världens främsta smyckesmärken och kan idag erbjuda ett sortiment med mer än 10000 olika smycken. Det spelar ingen roll om du är ute efter ett halsband, matchande örhängen, ett coolt läderarmband eller en romantisk länk till fotleden, hos oss på Blingit så finner du den stil som passar dig bäst och leveransen är riktigt snabb.

Ett nytt smycke?

Man ska inte underskatta kraften i ett nytt smycke. Ibland så kan man uppleva att ens kläder och accessoarer känns trista och att man behöver ett lyft. Den som tycker om elegant design finner märken som Edblad och Dyrberg/Kern otroligt intressanta, inte bara för att de erbjuder smycken som är stilrena utan också för att de många gånger kommer med design som är innovativ och lekfull så att smycket aldrig känns tråkigt. När man skaffar ett nytt smycke så blir man på gott humör och då är det förstås riktigt bra om man kan få sin nya accessoar till ett bra pris. Hos oss på Blingit.se så finns det mer än 60 olika smyckesmärken så det här är verkligen en godislåda för dig som tycker om moderna och trendiga accessoarer och som gillar att förgylla tillvaron med prisvärda kreationer.

Snabba leveranser.

Om du vill ha ditt nya armband eller din ring snabbt så är du inte ensam. Samtidigt som vår webbshop erbjuder ett utbud som ingen vanlig smyckesbutik kan matcha så är har vi även riktigt snabb leveranstid. det förstås så att man får vänta lite längre med att få sitt smycke än då man handlar på stan. Beställ innan klockan 14:00 på vardagar så skickas din beställning samma dag. Dessutom så jobbar vi med ett eget lager där alla smyckena som du ser i webbutiken finns hos oss vilket ger snabbare leveranser. Det är tack vare detta som du kan komma på att du faktiskt vill ha något nytt från Snö of Swedens nya kollektion till helgens fest och sedan ha smycket redo innan det har börjat dofta fredag.

Vad säger kunderna?

När man talar om webbutiker så är det förstås alltid av intresse att ta reda på vad de som handlar säger. När det gäller Blingit.se så handlar de flesta kommentarerna om att den här webbutiken har ett så stort sortiment med smycken som passar olika smak och budget samt att man kan få leveransen väldigt snabbt. Dessutom så har Blingits support fått många fina recensioner vilket beror på att den fungerar väl och ger det stöd som man ska kunna kräva då man handlar smycken online.

Handla smycken via mobil och surfplatta hos Blingit.se

Den som har en smartphone, iPhone, iPad eller Android telefon använder mobiltelefonen inte bara att ringa med utan även att surfa på nätet med. Utvecklingen av mobiler och surfplattor har gått snabbt och då är det inte så konstigt att inte alla butiker på nätet hänger med. Vi har följt med i utvecklingen och vår sida är helt mobilanpassad. Idag så kan du surfa in hos Blingit från mobiltelefoner och surfplattor och genast se det allra senaste inom smyckesdesign på ett sätt som är smidigt och tydligt. Om du vill köpa så är det också lätt gjort från en mindre skärm, och säkerheten är lika hög som om du hade handlat via en vanlig dator.

När andan faller på.

När en vän till dig visar upp det allra senaste från C Stockholm och du inser att armbandet Älskad man, med läder och stål, blir den perfekta presenten till mannen som du älskar som snart fyller år, så vill du inte vänta med att införskaffa armbandet. Hos Blingit.se så är det här enkelt ordnat för du kan klicka in i butiken från din surfplatta eller telefon för att se närmre på det armband eller smycke som du är intresserad av. Sedan så kan du utföra köpet precis som vanligt och om det är en vanlig vardag och du beställer innan klockan 14.00 så skickas armbandet med posten samma dag. Chansen att du har presenten redo trots att det snart är födelsedagsdags är alltså väldigt stor.

Det är ju precis såhär som vi vill kunna använda våra telefoner och surfplattor, och tack vare att butiker som Blingit ser till att anpassa sina sidor så är det fullt möjligt att köpa smycken när andan faller på och då man får syn på den perfekta accessoaren.

Säkra köp.

Med en mobil eller surfplatta så har man hela världen i sina händer men det som man aldrig får glömma bort är det där med säkerheten. Blingit.se är en svensk butik som erbjuder smyckesdesign från världens alla hörn men som fungerar helt i enlighet med de lagar och regler som gäller i Sverige. Det här är en stor trygghet för dig som kund och något som gör att du kan vara sådär spontan och över en kopp kaffe på fiket bestämma dig för att du också vill ha nya vackra örhängen från Astrid & Agnes. Hos Blingit så finner du en välrenommerad support som kan hjälpa dig med allt från att finna rätt smycke till att ta hand om en retur då du av någon anledning har ångrat dig. Blingit har ett Certifierad E-handel certifikat och det gäller förstås oavsett om du handlar via din mobil eller via din dator. Det är inte för inte att över 100,000 kunder har valt att köpa sina smycken online hos Blingit.se. Förutom det allra senaste inom smycken och accessoarer så är det här webbutiken där din säkerhet står i fokus, så om du är nyfiken på nyheter från kända smyckesdesigner så ska du besöka Blingit, från din telefon eller från din dator!


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt