090 - 14 92 30      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Förlovningsringar och vigselringar

Billiga, klassiska, exklusiva, i guld eller varför inte i titan. Livets viktigaste smycke och beviset på er kärlek… Med förlovningsringar och vigselringar så säger man så mycket mer än att man har god smak. Hos oss på Blingit så finner du förlovningsringar i äkta guld såväl som i andra vackra material. Vi har en stor variation av ringar för honom och henne som passar ihop men som ändå ger utrymme för personlighet och egen smak. Oavsett om ni letar efter förlovningsringar i vitguld med och utan diamanter eller vill ha något som inte är så traditionellt så kommer ni att hitta rätt hos oss!

Vi gör allt för att ni ska bli nöjda med den alliansring som ni väljer. Om det blir fel storlek så går det självklart bra att byta storlek gratis och alla intyg kommer med ringen. Vi ger utförlig information om varje modell. Dessutom så erbjuder vi förlovningsringar till paketpris vilket är mycket uppskattat. När d är nöjd så är vi nöjda!

Läs mer

Sortera efter
Visa fler

Mest populära i denna kategori just nu.

Här är några vanliga frågor om våra förlovningsringar och vigselringar. Om du har en fråga som inte får ett svar på denna sida så kan du alltid kontakta oss för att få veta mer.

Är det samma pris på Schalins ringar oavsett material?

Svaret är både ja och nej, det går att få Schalins vigselring med i rött guld, roséguld och vitguld till samma pris, däremot är det andra priser på silver och titan.

Får man garanti på vigselringarna?

Ja, hos oss så får du alltid 2 års garanti på vigselring och förlovningsring.

Vad kommer med ringen?

Oavsett om det gäller en kombinationsring eller en enkel vigselring av vitguld så ingår det fri gravyr, äkthetsintyg såväl som en snygg ringask som du kan förvara ringen i inför frieri, bröllop och sedan när ringen inte bärs.

Levereras dyra ringar på ett säkert sätt?

Vi ser till att leveransen av din förlovningsring är försäkrad och spårbar. På så vis så vet du alltid var ringen är och du kan lita på att den skickas på ett säkert sätt.

Kan man få en ny vigselring om den redan är graverad?

Om du har beställt en vigselring av guld med gravyr och den sedan visar sig vara för stor eller för liten så går det bra att byta ringstorlek. Det kommer inte att kosta något. Inte ens när ringen redan är graverad. Det som du kommer att få betala för är returfrakten av ringen.

Hur betalar man för vigselring eller förlovningsring?

Du kan välja att betala mot faktura i kassan här på Blingit. Då kommer du att betala för ringen när den har kommit fram till dig. Det går också att delbetala för en ring med hjälp av Klarnas kampanj som du också finner i kassan.

Hur snabbt kan man få en Schalins ring?

När du har fyllt i dina önskemål så kommer din Schalins ring att skickas senast inom 24 timmar. Den skickas med spårbar och försäkrad leverans. Om du beställer på helgen så kan det tillkomma mer tid eftersom beställningen först hanteras följande vardag.

Vad är en kombinationsring?

En kombinationsring har två delar. Det vanligaste är att den ena delen fungerar som förlovningsring och den kan ha en eller flera diamanter som sitter i en krona. Den andra delen kan läggas till vid vigsel och den är för det mesta slät men har ofta diamanter som matchar den första delen.

Hur ska man tänka då man väljer förlovnings- och vigselring?

Man ska tänka nu och framåt. En klassisk modell är man nöjd med länge. Dessutom så ska man tänka på komfort. Vissa ringar har en mjukare design som man kan trivas bättre med. En vigselring för honom bör också vara utformad med tanke på komfort och den vana som han har av att bära smycken. Sedan så är det ju väldigt viktigt att man tycker om hur ringarna ser ut, både vad gäller design och guldmaterial.

Hur ska man underhålla ringar av guld med diamanter?

Var noga med att inte utsätta ringarna med diamanter för kroppskräm och andra skönhetsprodukter som kan lämna spår mellan stenar. Det går att skölja av ringar och hålla de rena från damm med en fuktad trasa. En vigselring av vitguld kan med tiden behöva fräschas upp med en professionell behandling. Tänk på att förvara ringarna separat från andra smycken så att de inte skrapas eller skadas då de ligger i smyckesboxen.

Hur vet man vilken ringstorlek som blir rätt?

Det är viktigt att ta reda på ringstorlek innan man beställer ringar. Om det redan finns en ring så kan man skriva ut en guide online och jämföra. Det är inte att rekommendera att mäta fingrets storlek med snöre eller papperslinjal då det kan ge fel värde. Om det ändå skulle bli fel så går det alltså bra att byta ringstorlek gratis. Tänk bara på att beställa i god tid så att ringarna är redo då det blir dags att fria eller för vigselceremoni.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt