070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Juni Månadsstenar

- Ametist, Månsten och Pärla

Juni är en bra månad för den som tycker att det är roligt med variation för denna månad har hela tre olika månadsstenar - Ametist, Månsten och Pärla. Den tredje är förstås inte en sten men pärlor är precis som ädelstenar otroligt vackra att se på och de passar i olika smyckesformat.


Sortera efter


MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI
  • Ljus ametist – Det här är en sten som har lugna och andliga egenskaper. Med ametisten så kan man bli modigare, och man kan även se framåt med hopp. Om du lever ett stressigt liv där du har svårt att få tiden att räcka till så kan det vara klokt att bära smycken med ametister som anses hjälpa vid sömnproblem och som också kan påverka den mentala förmågan på ett mycket positivt vis. Det sägs även att män som bär ametister lockar till sig kvinnor…
  • Månsten – Man trodde länge att månstenen skiftade utseende i enlighet med månen men idag så vet vi att så inte är fallet. Stenen anses fortfarande mycket unik och i vissa kulturer, som i Indien, så anses den vara helig. De finaste månstenarna kommer från Indien, Sri Lanka, Australien och USA.
  • Pärla – De är vackra och eleganta och de fiskas från havet om de inte odlas på konstgjord väg i sötvatten. Pärlor är unika eftersom de är den enda ädelsten som kommer från havets varelser och som inte kräver något som helst efterarbete. Pärlor i rätt nyans kan förstås kombineras både med Månsten och med ljus ametist för den som vill bära alla junis månadsstenar samtidigt.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt