070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Maj Månadsstenar

- Diopsid, Krysopras och Smaragd

Maj månad är tiden då sommaren är på väg och då världen därutanför har blivit grön igen. Månadsstenarna för maj skiftar i grönt och de har lite olika egenskaper som man kan dra stor nytta av.


Sortera efter


MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI
  • Diopsid – Det här är en ädelsten som kan ha lugnande och stabiliserande effekt. Med diopsiden så ligger fokus på framgång och rikedom men även på kärlek. Man kan se stenen som kreativ samtidigt som den kan påverka tänkandet till att bli mer logiskt. Mot aggression och ilska, och för kärlek och inre lugn.
  • Krysopras – Krysoprasen är också månadssten för maj månad och den kan verka mot avundsjuka, girighet och allmän själviskhet. Det här är en sten som kan ha en mycket positiv effekt både dagtid och nattetid då den anses vara en magnet för vänskap, rikedomar såväl som goda drömmar.
  • Smaragd – Denna ädelsten har i alla tider uppskattas för sin vackra gröna färg. Smaragden utstrålar harmoni och anses även kunna påverka kärlek och relationer på ett positivt vis. Den som bär smycken med smaragder kan också bli smartare då stenen anses ha en stimulerande effekt på vårt intellekt.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt