090 - 14 92 30      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Amant klockor – London, Paris och Rom

När du är ute och reser så kanske du får känslan av att tiden står still, men du vet att den inte gör det tack vare ditt fina Amant ur! Du har antagligen blicken på klockan då du måste hålla tider för att inte missa flyg, tåg och bussar. Resor och klockor går väl ihop och det har det svenska klockmärket Amant tagit fast på. Deras märke andas storstäder såväl som exotiska naturliga platser.

Designen på Amant klockor är mycket moderiktig. Det här är ur som är eleganta och släta. De blänker utan att glittra och är det perfekta valet till en snygg kostym såväl som till coola läderarmband.

Här på Blingit så finner du de bästa klockorna från Amant. Vi uppdaterar med nyheter och har de modeller som vid det här laget har fått många fans. Om du är ute efter hög kvalitet eller en examenspresent som verkligen kommer att glädja så ska du se närmre på detta klockmärke.

Läs mer

Sortera efter

Här är några vanliga frågor om Amant klockor. Om du har fler så är det bara att kontakta oss så gör vi så gott vi kan för att svara!

Vilket glas används för Amant klockor?

Det är safirglas i klockorna. Det är ett mycket bra val eftersom den här typen av glas håller mycket länge. Det blir inte lätt repor så om du använder klockan på ett vanligt sätt så bör den inte bli repig och sliten i första taget.

Hur märks siffrorna ut på urtavlan?

Det här beror lite på den modell av Amant klocka som du väljer. Det finns klassiska modeller med romerska siffror men även ur där varje timme enbart är en linje. Den senare varianten är mycket omtyckt och den visar också tydligt vad klockan är.

Finns det digitala Amant klockor?

I nuläget så har Amant inte kommit med någon digital variant. Det är dock inte uteslutet att de kan komma att göra det i framtiden. Håll ett öga på kollektionen här på Blingit för att inte missa märkets nyheter!

Kan jag byta en klocka om jag inte blir nöjd?

Ja, det går att byta en klocka som du inte blir nöjd med. Om du inte har använt den så kan du använda vår öppet-köp-policy och skicka tillbaka.

Är en Amant klocka en bra present?

Till mannen som vill vara elegant och ha en klocka som är mer än ett instrument för att se vad klockan är så är Amant ett bra val. Klockorna är diskreta och mycket eleganta och de kommer i färger som passar bra med det mesta. Det gör denna klocka till ett säkert val av present för student, födelsedag och så vidare.

Hur lång garanti får jag för Amant klockan?

Amant ger 10 års garanti för sina klockor. Detta förutsätter givetvis vanlig användning och fel som inte har uppstått på grund av dig. I och med att klockorna tillverkas med så bra material så vågar Amant ge lång garanti för dem.

Kan jag bada och duscha med klockan?

Vi frånråder bad och dusch med Amant klockor helt enkelt för att det kan slita på konstruktion och leda till att klockan mister sin glans. Gör till vana att inte bada och duscha med smycken även om de i princip tål detta. Undvik också att utsätta armband och ur för skönhetsprodukter som kan leda till att damm och smuts får fäste i ihåligheter.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt