• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Bering - Klockor & Smycken med 25% Rabatt

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Bering - tillverkade i högsta kvalitet med en tidlös och elegant design

Bering klockor tillverkas med stor noggrannhet och i absolut högsta kvalitet. Alla material är framtagna med eftertanke och stor kunskap. Här hittar du många olika modeller för att du ska hitta en klocka som passar just din stil och personlighet. Välj armband i kvalitativt läder eller en länk i hållbar metall. Bering klockor kommer i många olika färger och storlekar och dess tidlösa design gör att du kommer kunna bära den en lång tid framöver.

Sagan om detta klockmärke började med att den danske äventyraren och affärsmannen René Kærskov hoppade fallskärm ut från en helikopter under en resa till Arktis 2008. Under färden ner mot marken slogs han av de fantastiska vyerna och den enorma skönheten av gnistrande istäcken och milslånga snötäckta landskap. Bilderna av detta etsade sig fast på hans näthinna, och med sig tillbaka till Danmark tog han en idé om att skapa något nytänkande och tidlöst. Något som skulle påminna om skönheten på Arktis och dess svala landskap.

Väl hemma i Danmark satte sig René ned tillsammans med sina affärsparters. Där berättade han om sina visioner och ideér om en klocka som skulle vara iögonfallande, men samtidigt skapad i en tidlös skandinavisk design. De blev minst lika inspirerade som René själv och arbetet började strax därefter. Målet var att ta fram en klocka som kunde liknas med de oändliga istäckta vidderna som René mötte under sin resa och flera klockmodeller började nu ta form. Idag hittar du en mängd olika dam- och herrmodeller i Berings klocksortiment och runt om i världen har de kommit att bli ett bästsäljande märke. Samtidigt som designen är avskalad och klassisk, är den också otroligt modern och trendig. Det är helt enkelt klockmodeller som aldrig går ur tiden, precis som tanken var när Bering skapades.

Skruva av meshdelen i svart och hitta budskapet om kärlek… Med ringar från Bering så blir det aldrig tråkigt. Det här är ett smyckesföretag som skiljer sig en hel del från andra vad gäller känsla och stil. Kanske är det så att vi svenskar är lite extra förtjusta i enkelheten som Bering smycken kommer med. Vi kan relatera till kylan och skönheten i ett kallare klimat som designen försöker beskriva. Berings design är gjord för kvinnor och män. Den inkluderar enklare former såväl som lite mer tilltagna kreationer som tar plats och syns. Det kan liknas lite vid snö. Ibland snöar det rikligt, ibland bara som puder över vinter-kall mark. Men gnistrar och blänker gör det alltid i solen!

Namnet på detta märke kommer med en hel del historia och det har särskilt stor betydelse för klockorna. Det har gått över 280 år sedan den danska sjöfararen Vitus Bering gav sig ut på upptäcktsfärd. Sundet som idag heter Beringssund fick sitt namn efter upptäckaren. Vitus var den första europén i Alaska och hans besök ledde till att en av de fyra tidszonerna också kallas för Bering. Det passar alltså mycket fint med namnet Bering på ett märke som erbjuder klockor av mycket hög kvalitet.

Bering Colour Worlds

I Berings kollektion Colour Worlds möts du av skimrande nyanser inspirerade av naturens under. Alltifrån arktiskt blått och isgnistrande silver till magiskt norrskensgrönt och glänsande guld. Varje nyans representeras av en klocka och några utvalda smycken med samma accentfärg och metall, så att du enkelt ska kunna matcha dem med varandra. 

Kan man bada med Bering klockor?

Nej, undvik att bada med din Bering klocka även om den är vattentät. Om du har för vana att diska med händerna djupt ner i diskhon så kan det också vara bra att ta av klockan då det ska diskas. Klockorna håller längre om du undviker kontakt med vatten. Detta särskilt modellerna med läderarmband som rentav kan skadas av vatten.

Får man garanti på klockan?

Ja, klockor från Bering kommer med 3 års garanti. Men tänk på att du måste hantera och förvara din klocka på rätt sätt för att garantin ska gälla.

Är en Bering klocka en bra present?

Många tycker om den eleganta designen så en Bering klocka kan vara en fin present både till henne och till honom. Dessutom så kommer klockan i en snygg presentförpackning vilket är smart när man ska ge bort den.

Hur reptåligt är klockan glas?

Då klockan kommer med safirglas så är den mycket reptålig. Därmed inte sagt att du ska ta vassa föremål och gnida dessa mot glaset. Men du kan räkna med att glaset förblir snyggt vid normal användning.

Är de guldfärgade klockorna gjorda av guld?

Klockarmbanden som har guldfärg är gjorda av guldfärgat stål, inte av guld.

Vilka material kan finnas i armbanden?

Bering erbjuder klockarmband av stål, läder såväl som av keramiska hårda material som kan kombinerar med stål. Färgerna kan variera men rör sig i metallskalor och för läder i brunt och svart.

Är det äkta diamanter i klockor och ringar?

Kristallerna i klockor och ringar är från Swarovski och därmed inte diamanter. De håller dock mycket hög kvalitet och ger det önskade glittret på ett elegant sätt.

Hur brett är armbandet?

I produktbeskrivningen så ser du precis hur brett klockans armband kommer att vara. Läs denna innan du beställer och se till att du är helt på det klara med hur brett armbandet verkligen är så att du blir nöjd med klockan.

Kan man byta klockband?

Det finns Bering klockor som man kan byta klockband på. De har en konstruktion som gör det lätt att plocka av armbandet och byta till ett nytt. På så vis så kan man byta färg och även se till att fräscha upp klockan då armbandet kanske börjar se lite använt ut.

Finns det ringar för män?

Ja, Bering har ringmodeller som passar mycket bra för män. De kommer i färger som svart, silver, koppar och guld. Designen är gjord för att tilltala både män och kvinnor och det kan finnas inslag av kristaller.

Kan man bära de olika ringdelarna separat?

De inre delarna kan man bäras separat men själva skalet måste man sätta samman för att det inte ska se konstigt ut. Men med en ring som har olika delar så kan man absolut få flera ringar. Dessutom så kan man ju köpa till nya band som man kombinerar med för att få en helt ny känsla av ringen.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen