090 - 14 92 30

Vardagar 09.00 - 14.00

0 Produkter 

Totalt 0 kr

Bering - Smycken och accessoarer

Bering - klockor tillverkade i högsta kvalitet med en tidlös och elegant design.

Sagan om detta klockmärke började med att den danske äventyraren och affärsmannen René Kærskov hoppade fallskärm ut från en helikopter under en resa till Arktis 2008. Under färden ner mot marken slogs han av de fantastiska vyerna och den enorma skönheten av gnistrande istäcken och milslånga snötäckta landskap. Bilderna av detta etsade sig fast på hans näthinna, och med sig tillbaka till Danmark tog han en idé om att skapa något nytänkande och tidlöst. Något som skulle påminna om skönheten på Arktis och dess svala landskap.

Väl hemma i Danmark satte sig René ned tillsammans med sina affärsparters. Där berättade han om sina visioner och ideér om en klocka som skulle vara iögonfallande, men samtidigt skapad i en tidlös skandinavisk design. De blev minst lika inspirerade som René själv och arbetet började strax därefter. Målet var att ta fram en klocka som kunde liknas med de oändliga istäckta vidderna som René mötte under sin resa och flera klockmodeller började nu ta form. Idag hittar du en mängd olika dam- och herrmodeller i Berings klocksortiment och runt om i världen har de kommit att bli ett bästsäljande märke. Samtidigt som designen är avskalad och klassisk, är den också otroligt modern och trendig. Det är helt enkelt klockmodeller som aldrig går ur tiden, precis som tanken var när Bering skapades.

Bering klockor tillverkas med stor noggrannhet och i absolut högsta kvalitet. Alla material är framtagna med eftertanke och stor kunskap. Här hittar du många olika modeller för att du ska hitta en klocka som passar just din stil och personlighet. Välj armband i kvalitativt läder eller en länk i hållbar metall. Bering klockor kommer i många olika färger och storlekar och dess tidlösa design gör att du kommer kunna bära den en lång tid framöver.

Läs mer

Sortera efter

¤ Fri frakt över 300kr

¤ Leverans 1-2 vardagar

¤ Gratis Faktura

¤ 30 dagars öppet köp

¤ Kundtjänst 090-14 92 30

Visa fler
Visa alla


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt