• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Bering klockor till henne och honom

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Bering damklockor - modeller för dig som söker det lilla extra.

Här hittar du de eleganta och tidlösa damklockorna från Bering Watches. Välj mellan en mängd olika modeller och utseenden, helt efter din egen stil och personlighet. Designen är avskalad och skandinavisk men fungerar samtidigt som en iögonfallande och trendig accessoar. Bering damklockor går att välja med armband i kvalitativt läder, hållbara metallänkar eller med snygga band i mesh. Urtavlorna är klassiska och gör att designen aldrig kommer gå ur tiden.

Namnet Bering kommer från den danske sjömannen Vitus Bering som fick några av arktiska ishaven uppkallade efter sig - Berings sund. När René Kærskov, en dansk äventyrare och affärsman, flera hundra år senare besökte denna plats blev han så fascinerad av dess skönhet att han vill skapa något unikt av det. Denna fascination kom senare att bli klockmärket Bering som idag har tagit världen med storm tack vare dess svala och tidlösa design, inspirerat av Kærskovs resa. Klockorna bärs av den tjej eller kvinna som vill ha en accessoar som håller år efter år och där designen aldrig går ur tiden. Vi har klockor för dam från Berings samtliga kollektioner - Ceramic, Classic, Solar och Titanium. Alla med sin unika charm och funktionella egenskaper. Nu senast har vi även tagit in kollektionen designad av Max René. Med dessa kan man ändra armband, färg och utseende på ett smidigt och kreativt sätt.

Förutom att visa dig tiden ger en klocka från Bering dig ett elegant och stilrent intryck där du kan framhäva din stil och också visa vem du är. Dras du till en design som är klassisk men samtidigt modern, och dessutom till ett bra pris, är klockorna från Bering något för dig. Modellerna är tunna och nätta och ligger fint kring din handled. De passar lika bra till fest som till vardags, och du kommer garanterat att kunna hitta en klocka som passar just dig!

Bering Herrklockor - gjorda i slitstarka material med en tidlös och klassisk design.

Bering tillverkar klockor inspirerade av den arktiska skönheten. Designen kommer från att en av märkets skapare, René Kærskov, var på resa i denna nordliga del av världen. Han blev så pass fascinerad och inspirerad av dess skönhet att han ville skapa något unikt och tidlöst av det. Tillsammans med sina affärspartners hemma i Danmark började formen av ett klockmärke skapas, och efter många livliga diskussioner och kreativa idéer hade klockmärket Bering fötts. Idag är de världskända för sin tidlösa skandinaviska design, tillverkade i kvalitativa materialval. I den här kategorin hittar du alla deras modeller för män från samtliga av Berings kollektioner - Classic, Ceramic, Solar, Radio Controlled, Automatic och Titanium. Alla är gjorda med noggrann medvetenhet och precision, och du kommer garanterat att hitta en modell som passar dina krav på utseende och funktioner. En ny kollektion som du kan hitta i vårt sortiment är samarbetet tillsammans med designern Max René. Med dessa klockor kan du skapa din alldeles unika modell genom att byta ut armband, ändra färg och utseende på din klocka efter stil och humör.

Herrklockorna passar varje man och kille som är ute efter en klockmodell i klassisk dansk design med unika egenskaper och stilrena urtavlor. Här hittar du klockor tillverkade i keramiska material och med safirglas - slitstarka och hårda material som inspirerats av de enorma isbergen i Arktis. Berings klockor för herr kommer hålla år efter år, både kvalitet- och designmässigt. Är du därför ute efter en klocka som fungerar för alla tillfällen till ett bra pris kan en modell från Bering vara något för dig. Kika bland våra klockor här hos oss på blingit.se och hitta din nya favorit att sätta kring handleden.

Bering Max René - en stilfull klockkollektion i samarbete med den danske designern Max René.

En nyhet från Bering är kollektionen designad tillsammans med Max René. Här kan du skapa din egna klocka och på så sätt tillverka en helt unik modell som passar just dig och din stil. De är utrustade med utbytbara band så att du kan ändra färg och utseende på ett smidigt och snabb sätt. För att byta ut och lossa det nuvarande bandet för du det helt enkelt åt vänster, för att sedan placera ditt nya armband i fästet. Vips så har du en klocka med ett helt nytt utseende!

Till varje klocka från Max René-kollektionen så medföljer både ett kort damarmband och ett långt herrarmband. Det korta bandet kan även passa bra på barnhandleder. Du kan sedan köpa till separata armband att byta med. Urtavlorna kommer i en mängd olika storlekar och utseenden, allt för att passa just din personliga stil.

Max René är en dansk designer och fotograf. Två gånger har han tagit hem det prestigefyllda schweiziska priset ”Watch of the Year” tack vare sin enkla och tidlösa klockdesign. Kollektionen i samarbete med Bering andas dansk minimalism, hög funktionalitet och ädla materialval. Det är helt enkelt klockor för dig som söker det där lilla extra. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen