070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Bering ringar


Sortera efter
Visa fler

MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI
NYHETER I DENNA KATEGORI

Inspirerad av den arktiska naturen så har Bering tagit fram en kollektion med ringar och klockor för män och kvinnor. Med material som keramik, Swarovskikristaller och stål så skapar Bering ringar som är fullständigt unika och designen är dessutom rak och vacker. Dessa ringar passar perfekt att matcha med en klocka från Bering. Ringarna har ett unikt skruvsystem som Bering har döpt till Twist & Change, med detta system kan du själv påverka designen på ringen och skapa en egen ring som är högst personligt. Läs mer om hur du väljer rätt storlek genom att klicka på din favoritring. Börja med att välja basen det vill säga en YTTERring, addera sedan tillbehören det vill säga en eller flera INNERringar.


INNER RINGAR TILL BERINGS SYSTEM TWIST AND CHARGE

Köp först en YTTERring som passar ditt finger, addera sedan en eller flera INNERringar. Vid respektive ring finns en förklaring på hur du väljer rätt storlek och vi har angett alla mått i millimeter för att du enkelt skall kunna jämföra med en ring som du redan har hemma med hjälp av en linjal. Om Ni har frågor så går det självklart bra att maila eller ringa oss så skall vi hjälpa Er på bästa sätt.

YTTER RINGAR TILL BERINGS SYSTEM TWIST AND CHARGE

Bygg din egen ring med delar från Berings unika system Twist & Charge. En YTTERringar är själva basen i systemet, addera en eller flera INNERringar för att skapa din egna unika Bering ring. Vid respektive produkt finns en förklaring om hur du på bästa sätt skapar en ring som passar just dig. Vi har försökt förklara systemet på enklaste sätt och anger alla storlekar i millimeter.

KOMPLETTA RINGAR FRÅN BERINGS

Vi har även färdiga ringmodeller för dig som inte vill bygga din egna ring. Självklart kan man även skruva isär dessa ringar och förändra utseéndet efter eget tycke och smak. Köp en färdig ring först och bygg sedan på med nya delar allt eftersom du önskar. Berings ringar passar även alldeles utmärkt att använda som förlovnings och vigeslringar där man kan skapa en egen unik kombination till både henne och honom. Vi har även ett mycket bra sortiment med Berings klockor, armband och örhängen som matchar utmärkt till alla ringar. Kanske en morgongåva eller en Alla hjärtanspresent?


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt