• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Hudvänliga armband från Blomdahl

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Dina favoritsmycken är en del av dig. De är aldrig i vägen, aldrig för mycket. Alltid rätt. Och du bär dem intill huden varje dag. Vad tror du att din hud tycker om de smycken du bär?

Samtliga armband från Blomdahl Medical har en vacker och hudvänlig guld eller silverfärgad ytbeläggning på hela smycket. För att värna om din hud och hälsa så använder Blomdahl Medical endast en beläggning som är särskilt utvecklad i samråd med hudläkare. Söker du ett extra hudvänligt smycke - då har du hittat rätt.

Inte bara en fråga om nickel.

Rädslan för nickel är befogad. Om du får nickelallergi så blir du aldrig av med den. Med Blomdahls hudvänliga armband så kan du lita på att du inte utsätts för nickel. Men det finns andra hälsofarliga ämnen som används flitigt i smycken. Kobolt, guld, epoxi och akrylater kan också ge kontaktallergi. Bly, kadmium, formaldehyd, bisfenol A och ftalater är giftiga. Dessa ämnen finns inte i Blomdahls smycken.

Dessutom så kommer armbandet i en clean pack som förvarar det på ett hygieniskt sätt tills du bär det. Blomdahls armband är vackra och hälsosamma. De är bevisat snälla för huden och är det bästa valet för allergiker och för eftertänksamma.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen