• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi på måndag

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Blomdahl örhängen

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 161 produkter.

Blomdahls allergivänliga och hudvänliga örhängen

Varumärket Blomdahl är känt för sina allergivänliga och hudvänliga örhängen som är tillverkade av plast eller titan. Plast och titan är två material som passar utmärkt till personer med känslig hud eller de till de som har allergier mot vissa metaller.

Blomdahls plastörhängen är tillverkade av högkvalitativ plast av medicinsk kvalitet och dessa örhängen är hypoallergena vilket gör dem lämpliga för personer med metallallergier eller känslig hud. Plastörhängen rekomenderas även som första riktiga örhänge efter att du tagit hål i dina öron.

Blomdahls titanörhängen är tillverkade av rent titan vilket gör dem mycket lätta och bekväma för vardagsbruk, de är även mycket hållbara.

I vårt sortiment hittar du ett varierat utbud av stilar och modeller i både plast och titan. Värt att veta är att Blomdahl alltid prioriterar din hälsa i första hand och att alla örhängen är tillverkade även för dig med känsliga öron.

Perfekta första-gångs-örhängen

För Blomdahl Medical är det viktigt att alla ska kunna bära smycken oavsett om du är allergisk eller inte. Därför tillverkas smyckena enbart i noga utvald plast och titan med medicinska och rena kvaliteter som även kan bäras av allergiker. Det är en utmaning i sig att tillverka skonsamma smycken, men Blomdahl har till och med satt upp egna krav som inte ens förväntas enligt lagen. Deras örhängen är särskilt uppskattade då de kan användas som första-gångs-örhänge efter att man tagit hål i öronen. De första veckorna är det nämligen väldigt viktigt att man håller rent och endast använder sig av smycken med medicinska kvaliteter. Välj bland eleganta modeller med gnistrande stenar eller lekfulla blommor i någon härlig färg. Oavsett ålder kommer du kunna hitta något som passar just dig.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen