• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Blomdahl örhängen i plast

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 72 produkter.

Medical Plastic = 0% Nickel. Rekommenderas för barn och för personer med känslig hud, som helt vill undvika nickel. Dessa örhängen tillverkas i grundligt testade, medicinska plastkvaliteter. Därför innehåller de här örhängena inget nickel. Här hittar Ni även en serie örhängen med en mjuk "krok" som passar utmärkt för bästa läkning när man skall byta ut sitt håltagningsörhänge efter ca 6 veckor.

Blomdahls örhängen designas och tillverkas i Sverige. Det innebär att Blomdahl Medical har kontroll hela vägen. Från leverantörer, via sin egen produktion med montering och packning av de färdiga smyckena, till leveransen till oss på Blingit. Blomdahl Medical kontrollerar och dokumenterar allt, för att kunna garantera smycken som är snälla mot din hud och din hälsa.

Örhängen av ren medicinsk plast.

När barn ska ta hål i öronen så finns det alltid en oro för hur huden ska reagera på närvaron av metall. Men om ni väljer örhängen av plast så försvinner denna oro helt och hållet. Medicinsk plast är säker att använda både för barn och för vuxna. Det kommer dock inte att se plastigt ut!

Blomdahl örhängen av plast är gjorda för att ge ett vackert intryck. De inkluderar kristaller precis som vanliga örhängen av metall gör. Tillsammans med Blomdahls örhängen av titan så ger plastörhängena dig en stor variation. Du finner örhängen som har en modern och snygg design och som inte kommer att leda till problem med kontaktallergi.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen