• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi på måndag

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Blomdahl örhängen i titan

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 92 produkter.

Titan - den hudvänliga metallen. Blomdahl kompromissar inte med hudvänligheten, utan använder endast speciellt utvald ren titan av medicinsk kvalitet.

Blomdahl är hudvänliga smycken utvecklade i samråd med hudläkare. Bevisat snälla smycken som dessutom tillverkas i Sverige. Många allergiker som prövat Blomdahls örhängen vittnar om att de för första gången på länge kan bära smycken utan besvär. Ytbeläggningen läggs enbart på de delar av smycket som inte kommer i kontakt med huden.

Du kan också bära örhängen!

Om du tillhör de som har gett upp hoppet då inte ens örhängen av guld fungerar så ska du se närmre på Blomdahls örhängen av titan. Det här är örhängen som är gjorda av titan som är en allergivänlig metall. Du kommer inte att utsättas för nickel eller för andra metaller som innehåller gifter. Glöm allt om röda och irriterade örsnibbar!

Blomdahls titan örhängen är också väldigt vackra. De är utformade med tanke på dagens behov av smidiga former och kommer i silver- såväl som guldfärg. Matcha med ringar, halsband och andra smycken från Blomdahl eller bär tillsammans med dina favoritsmycken i samma färgnyanser.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen