• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Hudvänliga ringar från Blomdahl

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Samtliga ringar från Blomdahl Medical är lätta och mycket bekväma med rundade invändiga former. Ringarna tillverkas i noga utvald titan av medicinsk kvalité. Du kan välja ringar i naturtitan och guldtitan . Den guldfärgade ytbeläggningen läggs enbart på ringens utsida som inte kommer i tät kontakt med huden. Insidan som ständigt ligger an mot huden är alltid i medicinsk titan. Smycken för alla - Även allergiker!

Moderiktiga ringar

Numera så behöver du inte kompromissa. Det går att välja vackra ringar som är vänliga mot huden och som inte sitter för hårt. Blomdahl Medical har tagit fram flera vackra modeller som inkluderar kristaller och som har en form som du kommer att trivas med. Ringarna är gjorda av medicinsk titan och finns i silver- och guldfärger.

Vare ring kommer i en fin silkespåse som du kan använda som förvaring. Dessutom så får du skötselråd. Följ dessa. Om du tar hand om din Blomdahl ring så kommer den att förbli vacker längre. Det här är ringar som du kan bära till vardags såväl som då det blir fest. Risken finns att du glömmer bort att ringen sitter där på fingret då den är så slät och bekväm att bära.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen