090 - 14 92 30      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Bon Echo

Bon Echo skriver i gåtor på sin hemsida, men egentligen så är det inte så svårt att förstå vad Bon Echo handlar om. Det här är klockor som är gjorda med tanke på individen. Stilen är mycket modern och många av Bon Echo klockorna passar lika bra för henne som för honom.

Bon Echo är en svensk design- och modestudio som är ute efter att möta individens behov av skönhet och funktion. De har som mål att hjälpa dig att blomma ut och vara det bästa du kan vara. Hitta dig själv med hjälp av personligt mode skulle man kunna säga. Det här låter ju fint men Bon Echo klockor lever faktiskt väl upp till detta valspråk. De lämnar gott om utrymme för din personlighet och stil.

Läs mer

Sortera efter

Här är några vanliga frågor om Bon Echo klockor.

Hur kan jag serva min klocka om den inte längre fungerar?

När du beställer en Bon Echo klocka så ska den kunna gå i cirka 10 års tid utan batteribyte. En Pangea drivs med Ronda 762 Quartz som är gjord i Schweiz och håller mycket hög kvalitet. Du kan byta batteri i en vanlig smyckesbutik där det finns verktyg och erfarenhet av batteribyte.

Om det verkar finnas större problem med klockan så ska du kontakta Bon Echo direkt på deras kundmejl [email protected] De kan då vägleda dig till rätt service i enlighet med det problem som din klocka eventuellt lider av.

Går det att bada med Bon Echo klockan?

Bon Echo klockor är vattentäta till 3 ATM. Men du ska inte bada med klockorna för de har ofta armband av läder eller andra material som kan skadas av vatten. I pooler så finns det ju även klor som kan bleka färgen på armbandet. Ta för vana att ta av dig din Bon Echo klockan då du ska simma eller duscha. Då håller den förhoppningsvis längre!

Går det att anpassa storlek på klockarmbandet?

Alla armband från Bon Echo är gjorda för att vara enkla att anpassa till olika storlek på handleder. Du ska kunna ställa in armbandets storlek så att det passar perfekt.

Vad gör jag om jag ångrar köpet av klockan?

Då använder du dig av vårt öppet-köp-policy och skickar tillbaka den. Det är inga problem och något som gör att det är enkelt att ge bort Bon Echo klockor utan att vara helt säker på att stilen passar perfekt till den som du ger klockan till.

Är Bon Echo klockor både för män och kvinnor?

Ja, Bon Echo klockor är gjorda för att se bra ut både på honom och på henne. Klockan är inte för tunn och inte för bred. Den kan bäras till olika klädstilar och har också en form som gör att den är bekväm att ha på sig. En del färger och modeller kan förstås vara bättre val för henne. Svart med inslag av kristaller är till exempel ett val som många kvinnor gör. Men valet är ditt och du kan vara säker på att Bon Echo erbjuder modeller som är unisex och inte distinkt för henne eller för honom.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt