090 - 14 92 30      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Boom Watches – Skapa din egen klocka

Hur kan ett klockmärke ta fram en modell som passar precis alla men som ändå känns helt unik? BOOM Watches har svaret! De har tagit fram ett system med klockor som du sätter ihop själv. Du köper en box som innehåller flera klockarmband och andra detaljer som kommer att påverka hur din klocka ser ut. En Boom klocka blir man aldrig trött på. Den kan hela tiden förändras så att den känns ny och intressant.

Boom Watches klockor är också ett bra val för dig som är mycket noga med att dina accessoarer ska passa in med dina kläder. När du har ett set med flera olika armband så blir det lättare att matcha rätt. Då kan du lätt byta armband och andra detaljer för att få en helhet som du blir nöjd med.

Beroende på dina preferenser så kan du satsa på ett set med mer färg eller ett som har de nyanser som du föredrar. En BOOM Watches klocka är ett utmärkt val för tillfällen som studenten då du vill ge något som är personligt och som känns högtidligt.

Den kreativitet som BOOM klockorna kommer med är också något unikt. Det är roligt att själv påverka hur smycken ser ut. Det är en trend som vi ser på Blingit inom flera områden som till exempel ringar.

Läs mer

Sortera efter

Hur många modeller ingår i en box med BOOM Watches klockor?

Detta beror på vilket BOOM Watches kit du väljer. Delarna har olika nyans och färg. Precis hur det kommer att se ut beror på hur du matchar armband med andra detaljer.

Är det svårt att bygga ihop en BOOM klocka?

Nej, du får tydliga instruktioner och delarna är nästan lite som LEGO. De passar ihop på ett intuitivt sätt så att du snabbt kan bygga din drömklocka. Du behöver aldrig applicera för mycket kraft eller försöka tvinga ihop delarna. På så vis så minskar risken för att du kommer att skada din klocka då du sätter ihop den. Det ska inte ta mer än några sekunder att bygga ihop en klocka.

Vilken typ av design har BOOM Watches?

De flesta BOOM Watches klockorna har en tidlös design som är mycket elegant. Det handlar om rena och enkla mönster och toner som är lätta att kombinera och använda. Det här gör att en BOOM Watches klocka blir ett smycke som du kan bära under många år framöver. Du kommer ju inte att tröttna på klockan då den hela tiden kan byta skepnad.

Är BOOM klockorna vattentäta?

BOOM klockor har vattenresistens. Det betyder i praktiken att klockan inte kommer att skadas om du tar en dusch eller diskar med den. Det är dock inte att rekommendera att bada eller simma med klockan. Inte bara för att vatten kan läcka in till uret. Kom ihåg att armband av läder och andra material också kan skadas av vatten.

Vi ger alltid rådet att plocka av fina smycken och klockor då du ska simma, bada eller få en kroppsbehandling. Då håller de längre och du behöver inte oroa dig för fula märken från klor, salt och andra ämnen.

Hur lång garanti får man på klockorna?

BOOM Watches har en två års internationell garanti. Den gäller så länge du inte själv har skadat klockan eller hanterat den på olämpligt sätt.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt