• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi på måndag

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Smycken från By Billgren

 

Till vem

Modell

Färg

Varumärke

Pris

Mannen bakom varumärket By Billgren är den svenske designern Johan Billgren. Johan skapar unika smycken med en rå och sliten design som ger en ultimat och trendig känsla. Smyckena har oftast en skön mix av mässing, läder och stenar i olika material. Inspirationen hittar Johan från olika delar av världen, från spännande äventyr och även från musikens värld.

By Billgren är en serie herrsmycken som har utformats med tanke på skönhet och komfort. Visst ser man att det ligger en konstnär bakom armband, ringar och klockor, men inget är galet eller konstigt. Vi talar om smyckesdesign som kan passa de allra flesta. Det ska dock nämnas att armbanden från By Billgren har en hel del inslag av färg. Onyxpärlorna är inte svarta eller vita. Det betyder att du som man måste tycka om smycken som förvisso är tillbakalutade och enkla men som samtidigt syns då de inkluderar färger som man lägger märke till.

Komforten är viktig och något som de flesta män bryr sig om. By Billgren har lyckats skapa herrsmycken som är enkla att bära men som ändå ser väldigt eleganta ut. Med elastiska band och sköna material som läder så är det bekvämt att ha ett By Billgren armband på sig. Det är verkligen en fördel att man kan ha ett by Billgren smycke till en kostym såväl som till jeans. Det här är smycken som gillas av kändisar och som ofta syns i tidningar och på tv.

Här följer några vanliga frågor och svar om varumärket By Billgren.

Kan man ge bort by Billgren smycken som present?

Ja, det här är ett mycket bra val då du vill ge bort en present. När du beställer ett by Billgren smycke så kommer det i en fin presentask. Den asken kan man också använda vidare för förvaring.

Kan man bada och duscha med smyckena?

Det går att bada med de elastiska armbanden men ett råd är att ta av smycket innan bad och dusch. Inslag av läder mår inte bra av att utsättas för vatten och dessutom så kan kemikalier som finns i skönhetsprodukter få negativ påverkan på materialen som ingår i smyckena. Dessutom så ska man vara försiktig med att inte slita på lås och undvika att det elastiska bandet fastnar i något vilket kan leda till att smycket skadas. Vissa stenar kan ha behandlats med färg som kan lösas upp om armbandet utsätts för mycket vatten.

Vad är Save the Ocean armbandet?

Save the Ocean armbandet från by Billgren är ett inspirerande smycke som går i blåa havstoner. Det är framtaget i samarbete med The Perfect World Foundation. När man köper armbandet så får man en presentask såväl som en liten presentationsfolder som berättar med om Save the Ocean projektet. När man köper armbandet så kommer 100 kronor oavkortat att gå till projektet som är till för att rädda vår planets hav. Stenen Lapis som finns i armbandet står just för helande, balans och harmoni. Tanken är att stenen ska fungera på ett läkande vis för våra hav.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen