• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

C Stockholm - Smycken för 100kr styck oavsett tidigare pris.

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

C Stockholm står för kvalitet och stilfullhet. Det är smycken med budskap i form vacker design och i form av ord, som påminner bäraren om att den är älskad. C Stockholm vill helt enkelt att smycken ska vara mer än något vi använder bara för dess utseende, de vill att dina smycken ska ha en betydelse för dig. För att du alltid ska kunna bära smycket med stolthet arbetar C Stockholm endast med de bästa av material, så som pärlor, halvädelstenar och rostfritt stål. När du köper ett smycke från C Stockholm vet du att kvaliteten aldrig har kompromissats.

Med stilren design och vackra material är smyckena omtyckta av såväl kvinnor som män. Armband, berlocker, halsband, ringar och örhängen finns i olika stilar. Ge bort ett smycke till någon du tycker om, som ett fint tecken på din kärlek, eller köp ett smycke till dig själv som en påminnelse om att du är älskad, både av andra och av dig själv.

Upptäck C Stockholm och hitta smycket som betyder något för just dig. Handla tryggt i vår webbshop med snabba leveranser.

C Stockholm - smycken som betyder något

Att bära smycken är såklart något som gör att vi känner oss vackra, men det kan också handla om att förmedla ett budskap, både till sig själv och omgivningen. Just det här är tanken bakom det unga företaget C Stockholm. De erbjuder vackra smycken framtagna med en stor mängd kärlek och tanke för att man ska kunna bära med sig den härliga känslan i sin vardag. De har på ett stilfullt sätt fångat den omtanke och de känslor som ständigt finns runt omkring oss. Vi kan se den mellan ett barn och sin förälder, mellan två förälskade eller mellan två totala främlingar. Oavsett skepnad har de tagit denna känsla och sedan omvandlat den till smycken som betyder något.

C Stockholm grundades år 2008 av Carina och Anders. Ända sedan starten har deras vision varit att sprida det vackra budskapet av kärlek i form av personlig, svensk smyckesdesign. De jobbar med rostfritt stål i olika utseenden för att kunna erbjuda smycken som håller så som möjligt. Behandla dem rätt och låt dem gå i arv till kommande generationer, en finare present kan man knappast få. Fokus ligger alltså på mer än bara stil och kvalitativa materialval utan också på själva tanken att ett smycke ska bära med sig ett vackert budskap.

En gåva med budskap

Att välja rätt presenter att ge bort till dem man tycker om kan ofta kännas svårt när man inte riktigt vet vad de önskar sig. Ett vackert och personligt smycke kan aldrig gå fel och uppskattas av både kvinnor och män i alla åldrar. I C Stockholms sortiment hittar du en mängd halsband, örhängen, ringar och armband som alla har en unik och personlig känsla. Smyckena är designade med vackra ord som förmedlar den kärlek och omtanke som ständigt finns runt omkring oss. Utsmyckning som halvädelstenar och pärlor skapar den feminina känslan medan läderdetaljer och rostfritt stål passar utmärkt att ge bort till din man eller pappa. Deras serie ”Älskad” har texter som ”Älskad syster”, ”Älskad son” eller ”Älskad farmor” och är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller examensgåva. Det kommer garanterat bli uppskattat och är något som man kan bära med sig varje dag.

Skapa ett band

Förutom att ge bort ett smycke i present passar de även utmärkt för att skapa ett personligt band till någon, lite som de klassiska vänskapshalsbanden. Ett halsband med texterna ”Älskad bror” och *Älskad syster” kan skapa ett vackert band mellan syskon och ”Älskad mamma” och ”Älskad son” gör att man bär med sig varandras kärlek även när man inte är tillsammans. De stilrena smyckena går dessutom utmärkt att bära varje dag då de är enkla att matcha med dina andra smycken och går både klä upp och klä ner. Oavsett tillfälle kommer ett vackert budskap alltid kännas rätt.

Tycker du också att det är härligt att bära ett smycke som inte bara är vackert, utan också förmedlar en känsla? Då ska du definitivt spana in vårt sortiment med smycken från C Stockholm. De har fått till den perfekta balansen mellan klassiskt och iögonfallande och du kommer kunna välja bland örhängen, halsband, ringar och armband för alla personligheter. Alla med samma fina boskap - omtanke och kärlek.

Vad innebär plätering?

När ett smycke är pläterat har det behandlats med ett tunt lager av metall, till exempel guld eller rosé. Smyckena från C Stockholm är tillverkade i rostfritt stål men erbjuder alltså smycken som har en yta av guld eller rosé för att kunna erbjuda olika utseenden. Det gör att de kan erbjuda hållbara smycken men till ett lägre pris än om de hade varit tillverkade helt i guld.

Hur får man sina pläterade smycken att hålla sig fina så länge som möjligt?

C Stockholm använder sig av jonplätering när de tillverkar sina smycken, detta för att de ska hålla så bra som möjligt. Det är en avancerad teknik som man ofta kan se inom klockindustrin där en av fördelarna också är att det är ett miljövänligt alternativ. Detta på grund av att man eliminerar risken för spillvatten och vattenföroreningar. Under pläteringen är smycket tillverkat i rostfritt stål vilket är ett material som inte blir missfärgat eller avger något nickel. Det kan därför användas av vem som helst och när som helst. Vill du förlänga livslängden ska du dock vara försiktig att använda det i vatten, särskilt om det har delar av läder.

Säljer C Stockholm smycken anpassade för män?

Självklart! Alla smycken kan såklart användas av vem som helst, allt beror på smak och stil. Vill du dock sortera ut smyckena som är särskilt anpassade för män ska du använda vårt filtreringsverktyg och klicka i rutan ”Man” under ”Till vem”. Där hittar du mängder av fina smycken med detaljer som läder och halvädelstenar. En perfekt present till pappan, brodern, sambon eller någon annan speciell man i ditt liv.

Hur väljer jag rätt storlek på min ring?

Ringarna kommer i olika storlekar och din storlek hittar du genom att välja mellan de olika alternativen under ”Storlek” i produktbeskrivningen. Vilken storlek du ska välja kan vår kunniga personal hjälpa dig med genom att du mäter omkretsen på det finger du önskar bära ringen på. Kontakta oss då på mail eller telefon.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen