090 - 14 92 30

Vardagar 09.00 - 14.00

0 Produkter 

Totalt 0 kr

C Stockholm smycken

C Stockholm står för kvalitet och stilfullhet. Det är smycken med budskap i form vacker design och i form av ord, som påminner bäraren om att den är älskad. C Stockholm vill helt enkelt att smycken ska vara mer än något vi använder bara för dess utseende, de vill att dina smycken ska ha en betydelse för dig. För att du alltid ska kunna bära smycket med stolthet arbetar C Stockholm endast med de bästa av material, så som pärlor, halvädelstenar och rostfritt stål. När du köper ett smycke från C Stockholm vet du att kvaliteten aldrig har kompromissats.

Med stilren design och vackra material är smyckena omtyckta av såväl kvinnor som män. Armband, berlocker, halsband, ringar och örhängen finns i olika stilar. Ge bort ett smycke till någon du tycker om, som ett fint tecken på din kärlek, eller köp ett smycke till dig själv som en påminnelse om att du är älskad, både av andra och av dig själv.

Upptäck C Stockholm och hitta smycket som betyder något för just dig. Handla tryggt i vår webbshop med snabba leveranser.

 
Läs mer

Sortera efter

¤ Fri frakt över 300kr

¤ Leverans 1-2 vardagar

¤ Gratis Faktura

¤ 30 dagars öppet köp

¤ Kundtjänst 090-14 92 30

Visa fler
Visa alla

Mest populära i denna kategori just nu.

checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt