090 - 14 92 30      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Cate & Nelson trendiga klockor till henne och honom

Det är stilrent, tillbakalutat och snyggt, för henne och för honom. Cate & Nelson klockor har en elegant design som är svår att motstå. Det här är ett svenskt märke som sprider skönhet och som skapar moderiktiga klockor av kvalitetsmaterial. Enkelheten är slående och något som gör att klockorna står ut i mängden och att de passar så bra både för henne och för honom. Samma klocka ser ut som ett vackert herrur på hans handled och som en trendig damklocka på hennes. Det kan förstås bli svårt att dela på en klocka eftersom man gärna bär den dagligen så det är bäst att beställa ett ur till henne och ett till honom.

Det Schweiziska urverket är gjort för att ge högsta precision och för att hålla mycket länge. Alla klockor från Cate & Nelson finns med ett mjukt ekologiskt läderarmband som bara blir vackrare med tiden. Självklart finns även alla klockor med det populära mechbandet i stål för den som vill ha en lite tuffare look. Välj den färg som passar din personlighet och stil bäst, och se fram emot att bli på gott humör varje gång du tar en titt för att se vad klockan är.

Läs mer

Sortera efter

Cate & Nelson utökar sitt sortiment med klockor löpande och nu har ett flertal omtyckta modeller kommit hem i nya storlekar och färger. I den senaste kollektionen har man utökat sortimentet med armband i stål samt ett läderband i färgen valnöt.

VILKA STORLEKAR FINNS CATE & NELSONS KLOCKOR I?

Samtliga modeller finns nu i tre olika storlekar, 4cm som man kan kalla herrmodellen, 3,8cm som vi kallar unisexmodellen och passar både killar och tjejer samt 3,4cm modellen som kallas damuret. Det roliga med just Cate & Nelson är att man kan köpa exakt samma modell  olika storlekar, den lilla 3,4cm modellen till frun och den stora 4,0cm modellen till mannen. Perfekt för Er som vill matcha varandra!

KAN JAG BADA MED MIN KLOCKA?

Cate & Nelsons klockor är vattensäkrade till 5ATM (50meter) vilket innebär att klockan tål en snabb dusch, men vi rekomenderar inte att Ni badar med klockan på. Det är nämligen lätt att läderbandet tar skada och att det läker in vatten vid långvarig använding i vatten. Vill man få nytta av sin klocka i många år är det därför alltid bra att unvika kontakt med vatten i mesta möjliga mån.

VAD INNEBÄR ATT DET ÄR MINERALGLAS PÅ KLOCKAN?

Det finns ett flertal olika alternativ när det kommer till glas på en klocka, varumärket Cate & Nelson har valt att använda Mineralglas på sina klockor. Mineralglas är ett bra val då det är relativt reptåligt, ca 7 gånger mer reptåligt än plexiglas. Safirglas är dock det alternativ som är mest reptåligt idag, men då kostar en klocka med safirglas också betydligt mer. 

KAN JAG KÖPA ETT NYTT ARMBAND TILL MIN KLOCKA?

JA - Till Cate & Nelsons klockor finns det idag olika läderband att köpa, priset är 395kr. Läderbanden finns i ett flertal färger och bredder.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt