• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Ceannis väskor - Snabb leverans.

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Det hela började år 1988 i Hong Kong. Ann-Louise Andrén startade en verksamhet med fokus på att ta fram vackra väskor av hög kvalitet. Flower-mönstren är välkända och har funnit sin väg från väskorna och necessärerna till möbler. Men idag så finns det så mycket mer att hämta från Ceannis. Randigt, varma mjuka färger, grått, plommonfärgat, rött och svart. Det här märket rymmer det mesta och det gör att många finner favoriter bland väskorna och accessoarerna.

På Blingit så finns Sveriges bredaste sortiment av Ceannis och vi får nyheterna först. Här kommer du att hitta den där plånboken som du inte kan sluta tänka på såväl som den allra senaste väskan som kommer att matcha din vinterjacka perfekt. Med en väska, plånbok och necessär som man gillar så blir det enklare och roligare att resa. Det här är design som förskönar vardagen och som dessutom erbjuder hög kvalitet. Man byter bara ut sin Ceannis väska då man känner för en ny färg och ny form!

Vilka material tillverkas Ceannis väskor av?

Ceannis använder sig för det mesta av polyester så det rör sig om plastmaterial. Det kan också förekomma inslag av tyg och så lås och kedjor av metall. Det ser ofta ut som läder för materialet är behandlat så att man får läderkänsla. Det finns också väskor av äkta läder.

Kan man tvätta en väska från Ceannis?

Vi frånråder från att slänga necessär eller väska från Ceannis i tvättmaskinen då det kan förstöra detaljer och dessutom ändra formen. Men om du spiller något i eller på väskan så är det enkelt att torka av med en fuktad trasa. Det kommer inte att skada materialet.

Ligger saker säkert i väskorna?

Ja, Ceannis använder sig av smarta lösningar med fickor och blixtlås inuti väskorna och det gör att man inte riskerar att saker faller ur.

Kan man förvara en iPad eller mindre dator i väskan?

Välj en modell som är gjord för iPad eller en större väska som har plats för A4-format för att få i en mindre laptop. Det finns särskilda väskor som är till för detta som du med glädje kan använda till och från jobbet och då du är ute och reser.

Hur vet man om det ingår ett axelband?

Du kan läsa i vår produktbeskrivning av varje Ceannis accessoar för att ta reda på om en väska kommer med axelband och vilken färg detta har. Det händer att man inte ser att det ingår på bilden så läs noga om produkten innan du beställer. 

Vad är det som har återvunnits i Recycled kollektionen?

I kollektionen som kallas för Recycled så finns det produkter med återvunnet material. Man tillverkar till exempel nya väskor av återvunna läderbitar vilket bidrar till fin variation och till att varje väska får ett unikt mönster.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen