070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Ceannis - Väskor & Accessoarer


Sortera efter


MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI

Ceannis Living Accessories startade i Sverige 2002. Ceannis står för vackra och funktionella väskor och accessoarer av högsta kvalitet och med en hög modegrad. Bolagets själ är förankrad i den asiatiska sensualiteten men med starka europeiska influenser. Ceannis samarbetar med de bästa leverantörerna i världen, hela vägen från de mest avancerade lädermaterial till minsta spänne.

Bland Ceannis väskor, plånböcker och necessärer finns något för alla smaker. Med en stor variation i former, modeller, mönster och färger blir det lätt att hitta en favorit för varje tillfälle, såväl till vardag som till fest. En kombination av design och funktion med kvalitet även i de små detaljerna gör Ceannis till ett märke att lita på.

Hitta väskan som blir din trogna vän, en plånbok som är den perfekta accessoaren till en festlig outfit eller en smart och snygg necessär som hjälper dig att få ordning och reda i badrummet eller på resan. Handla Ceannis online i vår webbshop – tryggt, enkelt och snabbt!


Det hela började år 1988 i Hong Kong. Ann-Louise Andrén startade en verksamhet med fokus på att ta fram vackra väskor av hög kvalitet. Flower-mönstren är välkända och har funnit sin väg från väskorna och necessärerna till möbler. Men idag så finns det så mycket mer att hämta från Ceannis. Randigt, varma mjuka färger, grått, plommonfärgat, rött och svart. Det här märket rymmer det mesta och det gör att många finner favoriter bland väskorna och accessoarerna.

På Blingit så finns Sveriges bredaste sortiment av Ceannis och vi får nyheterna först. Här kommer du att hitta den där plånboken som du inte kan sluta tänka på såväl som den allra senaste väskan som kommer att matcha din vinterjacka perfekt. Med en väska, plånbok och necessär som man gillar så blir det enklare och roligare att resa. Det här är design som förskönar vardagen och som dessutom erbjuder hög kvalitet. Man byter bara ut sin Ceannis väska då man känner för en ny färg och ny form!

Vilka material tillverkas Ceannis väskor av?

Ceannis använder sig för det mesta av polyester så det rör sig om plastmaterial. Det kan också förekomma inslag av tyg och så lås och kedjor av metall. Det ser ofta ut som läder för materialet är behandlat så att man får läderkänsla. Det finns också väskor av äkta läder.

Kan man tvätta en väska från Ceannis?

Vi frånråder från att slänga necessär eller väska från Ceannis i tvättmaskinen då det kan förstöra detaljer och dessutom ändra formen. Men om du spiller något i eller på väskan så är det enkelt att torka av med en fuktad trasa. Det kommer inte att skada materialet.

Ligger saker säkert i väskorna?

Ja, Ceannis använder sig av smarta lösningar med fickor och blixtlås inuti väskorna och det gör att man inte riskerar att saker faller ur.

Kan man förvara en iPad eller mindre dator i väskan?

Välj en modell som är gjord för iPad eller en större väska som har plats för A4-format för att få i en mindre laptop. Det finns särskilda väskor som är till för detta som du med glädje kan använda till och från jobbet och då du är ute och reser.

Hur vet man om det ingår ett axelband?

Du kan läsa i vår produktbeskrivning av varje Ceannis accessoar för att ta reda på om en väska kommer med axelband och vilken färg detta har. Det händer att man inte ser att det ingår på bilden så läs noga om produkten innan du beställer. 

Vad är det som har återvunnits i Recycled kollektionen?

I kollektionen som kallas för Recycled så finns det produkter med återvunnet material. Man tillverkar till exempel nya väskor av återvunna läderbitar vilket bidrar till fin variation och till att varje väska får ett unikt mönster.

Vilket material är morgonrocken gjord av?

Morgonrockarna i rosa och svart från Ceannis är också gjorda av 100 % polyester. De är mjuka och behagliga att ha på sig och är lätta att hålla rena och snygga.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt