• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Necessärer från Ceannis

 

Till vem

Material

Färg

Varumärke

Pris

Necessärer från Ceannis ger dig vackra och användbara väskor. För många är necessären livets allra viktigaste väska. Oftast är det den man har mest koll på, för här samlar du mer än bara smink. Det är en perfekt väska att ta med sig för de korta såväl som långa resorna där alla livsnödvändiga ting samlas, som toalettartiklar och annars nödvändigt. En necessär som inte bara ger dig praktisk förvaring är Ceannis, som gör allt för att du samtidigt ska vara moderiktig i ditt val av väska.

En necessär från Ceannis är den perfekta kombinationen av två världar, där det praktiska samspelar med det vackra. Ofta blir design och utseende lidande när necessärer handlas, men med en necessär från Ceannis behöver du inte bekymra dig alls. Ett val av en necessär från Ceannis är ett val som garanterar dig på det bästa i mode och det mest praktiska i utrymme och användbarhet. Vi på Blingit är därför mycket glada över att kunna erbjuda dig ett stort urval av necessärer från Ceannis, för vi vill se till att du kan hitta precis den necessär som passar dig allra bäst!

Material att trivas med.

Du ska trivas med din necessär! Det gör du om materialet är vackert och användarvänligt. Vackert är subjektivt. Som du kan se här på Blingit så finns det gott om olika färger och mönster på Ceannis necessärer. Kanske vill du ha något som påminner om läder och som känns lyxigt, eller så föredrar du en blommig design som påminner om en utflykt på den engelska landsbygden. Oavsett vilken stil du väljer så kan du lita på att materialet kommer att klara våta badrumsmiljöer och det slitage som uppstår på ett naturligt sätt då du reser.

En Ceannis necessär är en vacker kompanjon som du tar med dig på resor och då sminket behöver komma med till jobbet en helt vanlig arbetsdag.

Ingår det 3 necessärer då man beställer 1 Ceannis-necessär?

På bilderna så ser du 3 necessärer vilket är till för att illustrera skillnader mellan storlekarna. Det finns nämligen 3! Men det ingår inte 3 om du inte anger 3 som antal för din beställning.

Är det lätt att rengöra necessärer?

Om du inte råkar ut för en ordentlig sminkexplosion i din Ceannis necessär så ska det inte vara svårt att hålla rent. Necessärerna är också gjorda av polyester och passar därmed perfekt för hygienartiklar. Necessärerna har fack som man stänger med dragkedjor så att saker inte kan blandas med varandra okontrollerat.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen