• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Plånböcker från Ceannis

Låt inte storleken lura dig. En plånbok må vara av mindre modell men dess innehåll är många gånger bland det viktigaste du har. Bankkort, presentkort och pengar är vardagliga saker som du alltid kommer att behöva när du är ute och rör på dig och den naturliga platsen för det är i plånboken. Därför är det klokt att investera i en plånbok du verkligen gillar, som en plånbok från Ceannis.

Här på Blingit hittar du flera olika varianter från detta populära svenska märke. En plånbok från Ceannis är producerad i det finaste av material som noggrant valts ut av tillverkaren för att garantera lång hållbarhet och trendig stil. En plånbok från Ceannis kommer alltid att vara en välformad och uppskattad produkt och det är med glädje som vi kan ge dig möjligheten att äga en!

Plånböcker med personlighet.

Det som är så fint med plånböcker från Ceannis är att de kommer med personlighet. Vare sig du väljer en plånbok med blommigt mönster eller en färg som tar plats så kommer du att uppleva att den är unik. Den blir en förlängning av din egen stil. Precis som att du matchar dina smycken med kläder och humör så kan du lägga lite mer tanke på plånboken. När den kommer fram så blir du på gott humör. Inte bara för att den är så välplanerad och enkel att använda. Med färg och form så skapar Ceannis en känsla av skönhet och glädje som du alltid får stor behållning av.

Vad får man plats med i Ceannis plånböckerna?

Beroende på modell så kan man få plats med några kreditkort, ID-kort, sedlar och mynt. Många modeller har ett blixtlås som stänger till och ser till att innehållet i plånboken ligger säkert. Modeller kan komma med handtag som man kan välja att fästa vid plånboken så att den blir som en liten väska.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen