070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Smycken från Charlotte Bonde


Sortera efter
Visa fler

MEST POPULÄRA JUST NU

Charlotte Bonde är en svensk smyckesdesigner som har hämtat stor inspiration från den klassiska modebutiken Ohlssons i Malmö som drevs av hennes morföräldrar. Det där med att ta fram skönhet för kvinnor ligger helt enkelt i familjen, och idag så står Charlotte Bonde bakom en kollektion med smycken som är moderna men som har en känsla av klassisk design.

Att Charlotte är intresserad av orientalisk arkitektur märks i hennes kreationer som ofta har former som påminner om detaljer från vackra orientaliska byggnadsverk.


När kungligheter som Kronprinsessan Viktoria bär ens smycken så märks man, men Charlotte Bondes vackra smycken har fått en hel del uppmärksamhet även utanför kvällstidningarna. Man känner sig rentav lite kunglig då man bär den utsökta designen som inkluderar vackra stenar i djupa färger såväl som mönster som påminner om broderier från tidigare sekler. Designen är mycket kvinnlig och mjuk. Charlotte Bonde smycken är något som man kan känna sig säker med. De skapar både lugn och glädje.

Om du vill ge bort ett Charlotte Bonde armband, halsband eller kanske ring så ska du tänka på att stilen är rätt så specifik. Det här är design som gillas särskilt av kvinnor som vill få elegans men inte alltför skarpa kontraster och färger. En stor fördel med märket är att det är så pass lätt att kombinera med annat. Du måste inte enbart bära Charlotte Bonde smycken för att det ska bli rätt. Färgerna och formerna går att kombinera med andra märken och med olika typer av kläder.

Hur väljer man rätt storlek på Charlotte Bonde ring?

Du behöver inte ställa in en viss storlek då du beställer en  ring av Charlotte Bonde från oss. Det beror på att ringarna är gjorda med skenor som man kan flytta på. Man kan få storlek 16 till 20 på detta vis. Ringen kommer alltså att sitta bra så snart som man har justerat.

Ser man hålet i ringen?

På bild så ser du hålet i Charlotte Bonde ringen men när du har justerat så märks detta inte. Ringen kommer att sitta på snyggt och dessutom så är den bekväm att bära då man får en så exakt passform. Om det är kallt och dina fingrar blir mindre så kan du sluta om lite mer och tvärtom så kan varma dagar kräva att du lossa lite på skenan i ringen.

I vilka material finns Charlotte Bonde smycken?

Det finns Charlotte Bonde ringar, armband, örhängen och halsband med flera olika material. En del smycken är tillverkade i silver som har guldpläterats. Dessutom så finns det modeller som är gjorda av brass och som även dessa har guldpläterats. Många modeller har inslag av kristall i olika färger. Pärlor kan vara sötvattenspärlor och så finns det halsband och armband av äkta silver. I örhängen så kan det vara så att den del som sitter i hålet i örat är av äkta silver medan själva smyckningen är av annan metall.

Hur stora är Charlotte Bonde armband?

Armbanden är justerbara och kan ha en längd från 15 till 18 cm. De öppna armbanden har en diameter på 6.5 cm men kan också justeras genom att man trycker ihop eller drar ut.

Är örhängena nickelsäkra?

Innan du beställer Charlotte Bonde örhängen så ska du ta en titt på det material som de är gjorda av. Den som är nickelallergisk ska inte ta risker. Stiften kan vara av äkta silver och då är det många som klarar av att bära även om man är lite känslig. Läs produktbeskrivningen för att veta om du tål örhängena eller inte.

Kan jag ångra mitt köp?

Ja, vi har öppet köp under 30 dagars tid. Om det är så att du ångrar dig så är det lätt löst.

Är Charlotte Bonde smycken bra presenter?

Charlotte Bonde tillhör de märken som passar särskilt bra som present då det går att justera storlek på ringar och armband. Dessutom så är det inte svårt att matcha örhängen med ringar, armband och halsband. Du kan ge bort ett helt set med den design som du gillar bäst.

Hur håller jag mina Charlotte Bonde smycken fina?

Det är viktigt att du förvarar dina Charlotte Bonde smycken på en säker plats. Använd de askar som smyckena kommer i och undvik att lägga flera olika smycken i samma ask. Dessutom så ska du låta bli att bada eller duscha med smyckena på. De kan skadas av alltför tuffa tag och det är bäst att undvika kontakt med kemikalier som finns i tvålar och andra kroppsprodukter.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt