070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Klockor från Dyrberg/Kern


Sortera efter
Visa fler

Klockor är lika användbara som de är vackra, speciellt när de kommer från danska toppdesigners som Dyrberg Kern. Klockor från Dyrberg Kern har precis det som du förväntar dig av en klocka av högsta kvalité, plus en elegant och tidlös design som kommer att älskas av ägaren i många år. Tack vare sin utsökta design i avskalad och enkel form är det lätt att kombinera klockor från Dyrberg Kern med andra smycken såväl som olika klädstilar. Det finns med andra ord ingenting som hindrar dig från en klocka från Dyrberg Kern – den kommer alltid att sitta bra på din handled och passa till din stil, oavsett vad den är.

Här på Blingit hittar du Dyrberg Kern klockor för både kvinnor och män. De många olika klockorna i olika material gör det lätt för dig att hitta den modell som du gillar allra mest. En klocka från Dyrberg Kern är på många sätt klockan med stort k, och när den väl sitter på din arm så kommer du märka hur detaljrikedomen i dess utförande skänker dig en behaglig klocka som är följsam och snygg i både rörelser och stil. Och om inte det vore nog så använder de sig Dyrberg Kern enbart av Swarovskikristaller i sina produkter. Bättre blir det alltså inte!


En klocka för alla

Förutom att kunna erbjuda ett brett sortiment av smycken från DYRBERG/KERN kommer du också kunna välja bland en hel del fina klockor. Dessa har blivit otroligt omtyckta av användare runt om i världen, och du kommer garanterat att kunna hitta en modell som passar din stil. Välj bland eleganta guld- och silverfärgade klockor till mer sportiga varianter med kronograf. Här hittar du inte bara den klassiska runda formen utan du kan även satsa på en klocka med rektangulär urtavla. Det ger ett unikt, men samtidigt stilrent intryck. När du köper en klocka från DYRBERG/KERN hos oss på Blingit levereras den alltid i en fin presentask. Det gör att den är klar att ges bort som generös gåva till någon du tycker om, eller bara som en lyxig present för att skämma bort dig själv. Tänk på att du alltid har 30 dagars bytesrätt om det skulle bli fel. Det ska kännas tryggt och smidigt när du handlar hos oss!

 


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt