• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Smycken från Engelsrufer

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Precis som du kanske har listat ut av namnet så erbjuder Engelsrufer design som har med änglar att göra. Änglavingar, kombinationer av vingar och hjärtan, skyddande chamsahand-tecken och mer finns att se i de spännande kollektionerna från Engelsrufer. Du kanske redan har upptäckt deras vackra ljudbollar av kristall och andra material som bjuder på ett vackert ljud då man rör på dem. Originaldesignen för dessa vackra berlocker heter just Engelsrufer. Engelsrufer har sitt säte i Tyskland men deras smycken har tagit sig världen runt till personer som tycker om smycken som är vackra, eleganta och som påminner om det som vi inte riktigt kan ta på.

Tanken om att ett smycke kan skydda är inte ny. Engelsrufer är det tyska smyckesmärket som har samlat olika skyddssymboler för att skapa en kollektion som erbjuder stor eftertanke. Om du letar efter ett fint gravidsmycke till dig själv eller som present så kan vi verkligen rekommendera halsband, örhängen och armband från detta märke. Det finns änglar, handsymboler och mycket mer i kollektionen. Vissa smycken kombinerar olika skyddssymboler på ett balanserat och smakfullt sätt.

Det som gör Engelsrufer så unikt är att man här får smycken som man kan göra något personligt med. Ta till exempel berlockerna som rymmer bollar i olika färger. Om du vill så kan du ha en berlock och flera olika bollar för att byta färg i enlighet med ditt humör. Ta en titt längre ner för att se meningen med de olika färgerna på Engelsrufer berlockerna. Det här är ett spännande sätt att smycka sig på som gör att det känns extra kul att välja smycken varje morgon, eller kanske inför festen.

Engelsrufer har också skapat vackra berlockarmband. Det här är charm armband som man kan bygga på. Det går att hänga på många olika symboler samtidigt eller välja att bära länken precis som den är. Möjligheten att kombinera och göra om ger så många olika val. Man blir aldrig trött på sina Engelsrufer smycken och de är en fantastisk present till andra som också tycker om halsband och armband med stor mening.

Hur många berlocker kan man hänga på ett armband?

Det är en smaksak hur många berlocker man vill hänga på ett armband. Längden går att justera upp till 19.5 cm och varje länk är gjord för att ge plats för berlock. Ett litet tips är att inte hänga berlockerna så tätt att de blandas ihop. Variera istället med olika hängen för olika dagar.

Finns det änglasmycken från Engelsrufer för barn?

En del Engelsrufer smycken kan passa mycket bra även för barn. Det finns till exempel armband som är gjorda för extra smala armleder med längd på ner till 15.5 cm. Dessutom så är motiven med änglar också passande för flickor som vill ha lite finare smycken.

Vad är en änglakallare?

Änglakallaren är ett smycke som inkluderar en xylofon i miniatyr. Det är gjort som en boll och avger ljud då det sätts i rörelse. Ljudet är diskret och kan höras av människor men mest av änglar som sägs attraheras av det. Du kan alltså kalla på skyddsänglar då du bär smycket.

Kan man använda alla Engelsrufer berlocker på samma armband?

Om du har ett charm armband från Engelsrufer så ska det gå bra att hänga på alla berlocker som kommer från detta märke. Nya modeller skapas alltid med tanke på att formatet måste stämma överens med tidigare versioner så att du kan bygga på.

Hur ska jag välja rätt Engelsrufer smycke?

Du bör välja ett smycke som passar dig bra och med Engelsrufer så ska man tänka både på material och på mening. Skyddseffekten har mycket med den känsla som du får att göra. Om du trivs med ditt smycke och känner stöd från det så kan det fungera på ett fantastiskt sätt. Välj därför alltid en berlock, ett hänge, eller ett armband som du känner dig särskilt dragen till.

Vad är Engelsrufer smycken gjorda av?

För det mesta så är smycken från Engelsrufer gjorda av silver. De kan ha överdrag av rhodium eller guld. Dessutom så kan det finnas inslag av cubic zirconier (kristaller) i olika färger.

Vad står de olika färgerna på bollarna för?

Vit – Odödlighet, perfektion, oskuldsfullhet och renhet, Svart – Elegans och dominans av ljuset, Brun – Fertilitet, komfort och värme, Grön – Hopp, hälsa, balans och ärlighet, Röd – Styrka, eld, passion och kärlek, Turkos – Balans, kommunikation, självförtroende och ärlighet, Blå – Känslor, ansvarsfullhet och koncentration, Lila – Frihet och balans, Guld – Rikedom, solen, födsel och ljus, Gul – Glädje, vitalitet och optimism, Orange – Energi, styrka, självförtroende och aktivitet, Rosa – Dominans, medvetenhet och självförtroende, Rosé – Mildhet och lugn, Grå – Visdom och tolerans, Mint – Elegans, vitalitet och lugn.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen