• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Fauna - Smycken för djurens sak. Nu 50% rabatt.

 

Till vem

Modell

Färg

Varumärke

Pris

Totemdjur eller kraftdjur som det också kallas är de djur som vi känner ett mycket starkt band med och som kan påverka oss under hela vårt liv. Ett totemdjur kan symboliskt representera en hel grupp likasinnade, en släktlinje eller en enda person. Detta kan representeras i form av ett emblem, vapen, staty eller som i detta fall ett smycke så som ett armband.

Kan mitt totemdjur vägleda mig?

Många traditioner i olika kulturer tror att ett totemdjur är ett djur som stannar med dig för livet, både i den fysiska världen och i ditt sinne. Även om olika människor kan identifiera sig med olika djur under hela sitt liv är det just det djur du själv känner som fungerar som den främsta skyddsanden. Din djur har rollen att vägleda dig i alla aspekter av ditt liv, andligt, sinnligt och fysiskt.

Hur vet jag vilket djur som är mitt totemdjur?

Finns det ett djur du känner dig lockad till utan någon logisk förklaring? Som en allmän regel kan ditt djuruppträda framträdande för dig gång på gång. Till exempel kanske du har hört talas om lejon 3 gånger den här veckan. Sedan slår du på tv;nn och stöter på ett program om just lejon. Du går in i en butik, det finns en savanndekoration som representerar lejon och så vidare.

Även om du troligen kommer att identifiera dig med olika djur under hela ditt liv, kommer ditt totemdjur att fungera som den främsta skyddsanden.

Hur vet jag att armbandet passar just mig?

Fauna har försökt skapa smycken som passar så många som möjligt. Alla armband är därför justerbara från 14 till 26 cm. Det kan dock vara några millimeter skillnad på grund av djurmotivets bredd.

Var tillverkas smyckena?

Fauna är ett 100% franskt varumärke. Smyckena är gjorda (gjutning, gjuteri, polering och plätering) i en familjeverkstad nära Marseille, de monteras för hand i Montreuil.

Min djurmaskot är inte representerad, vad ska jag göra?

Vi på Blingit lägger till nya djurmotiv ca 2-3 gånger om året, med fokus på utrotningshotade djur. Om din djurmaskot inte är tillgänglig föreslår vi att du mejlar vår kundtjänst. Vi skapar då ett ärende tillsammans med Fauna och återkommer till dig om och när just ditt djur kommer i produktion.

Vilka välgörenhetsorganisationer donerar Ni till?

När du klickat in på ditt favoritdjur så finns all information om vilken organisation som stödjs. Exempel Sköldpadda = Oulanga Na Nyamba, Tiger = Awely, Elefant = International Elephant Foundation.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen