090 - 14 92 30      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Friman Cares - "Together we can fight cancer"

Med kollektionen "Together we can fight cancer" har företaget Robert Friman International tagit fram en serie produkter som säljs till förmån för Barncancerfonden. Samtliga produkter är tillverkade i läder och för hand i småländska Gnosjö vilket borgar för hög kvalité. Vill Ni läsa mer om detta välgörenhetsprojekt så finns all information på Barncancerfondens hemsida - Barncancerfonden.se/1309366411. Barncancerfonden granskas av Svensk Insamlingskontroll, vilka bevakar att organisationer med 90-konto använder minst 75 % av intäkterna till verksamhetens ändamål.

Läs mer

Sortera efter

Friman Cares - Fuck Cancer

Du kan inte ha missat budskapet som har fått ett så stort genomslag. Tyvärr så känner vi alla någon som drabbats eller som har en nära vän eller släkting som kämpar med sjukdomen som man helst inte vill nämna namnet på. Med Friman Cares armband så kan vi alla vara med och göra skillnad. Budskapet, Fuck Cancer, kan tyckas hårt men är kanske precis det som de som kämpar med sjukdomen behöver höra. Med ditt stöd så ökar deras chans att överleva. Inte bara för att pengarna går till mer forskning utan också för att de känner att det går att kämpa och att du står på deras sida.

Kampen mot cancer

Kampen mot cancer är ständigt pågående. Individer kämpar med de medel och metoder som finns för att lindra och bota. Forskare jobbar febrilt med att finna en lösning. Familj och vänner kämpar med att acceptera att en person som är så viktig kanske inte kommer att få stanna kvar i vår värld…

Together we can fight cancer

När du köper ett Friman Cares armband så kommer 10 % av priset att gå till Barncancerfonden. Kollektionen Together we can fight cancer har tagits fram av företaget Robert Friman International. Alla produkter är gjorda av läder och de har gjorts för hand i Gnosjö med tanke på kvalitet och vacker design. Målet för insamlingen är 1 miljon kronor och du kan se här hur det går just nu.

Med ett vackert Friman Cares Fuck Cancer armband så är du med och stöttar och du visar ditt engagemang på ett tydligt sätt. 


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt