• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Carolina Gynnings Inredning

 

Till vem

Färg

Varumärke

Pris

Kolla in i den fascinerande världen av den berömda Svenska konstnärinnan Carolina Gynning och upptäck hennes magnifika inredningsprodukter som bär hennes unika konstnärliga signatur. Med motiv som "Butterfly Queen", "Piece of Me" och "Looking for You" tar hennes produkter dig med på en resa genom skönhet och kreativitet.

I sortimentet finner du allt från eleganta servetter till förtrollande ljuskoppar, från stilfulla kuddar till praktiska brickor och mycket mer. Varje produkt är skapad med omsorg och känsla för detaljer, och bär Carolina Gynnings karakteristiska konstverk med stolthet.

Med Carolina Gynnings inredningsprodukter kan du skapa en atmosfär av konstnärlig skönhet och personlig stil i ditt hem. Oavsett om du är ute efter att förnya din dukning, förhöja din inredning eller helt enkelt lägga till en touch av konst i ditt liv, så har hennes sortiment något som passar dig.

Ge ditt hem en touch av Carolina Gynnings konstnärliga vision och låt hennes produkter bli en del av din vardagliga skönhet och inspiration.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen