• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Herzengel - Smycken med 25% rabatt

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Pris

Här finns barnsmycken i äkta silver med fina symboler på från varumärket Herzengel. Välj bland halsband, armband och örhängen med symboler så som änglavingar, nyckelpigor, björnar, ljudkulor med mera. Samtliga smycken är Nickelsäkra enligt EU;s regler vad gäller användandet av nickel, kadmium och bly, smyckena är tillverkade i äkta 925 sterlingsilver.

Barn tycker också om smycken men det är inte alltid så lätt att hitta barnsmycken som har den rätta balansen mellan konst och säkerhet. Herzengel barnsmycken är särskilt framtagna med tanke på flickor. Deras änglar, änglabollar och vingar är rara men också stilrena. Det gör att flickor i olika åldrar kan få stor glädje av designen. Själva så beskriver Herzengel sina smycken som klenoder för små änglar som vi håller så kära. Och visst kan man som förälder önska att man på något sätt kunde ge de små ännu mer skydd.

Symboliskt så är Herzengel smycken ett skydd då de är tänkta som än slags länk till skyddsänglar. Kanske är det också så att den som bär smycket känner lite extra kraft av att veta att smycket är till för just detta. Men man behöver inte tro på änglar för att se charmen med halsband, örhängen och armband som inkluderar änglar, änglavingar och hjärtan. Det här är barnsmycken som sprider en känsla av kärlek och skydd, både för den som bär smycket och för den som ser det.

Vilket material är Herzengel barnsmycken gjorda av?

Herzengel tillverkar sina smycken av sterling silver som är rodium pläterat. Många modeller är helt silverfärgade och det finns också inslag av rosa, rött och andra färger. Färgspråket är milt och väl passande för ett barn.

Hur fungerar änglakulorna?

Änglakulorna är små silverkulor i olika färger som man hänger på ett halsband. Det här är ett mycket unikt smycke som kommer att ge ett plingande ljud då det rör på sig. Tanken bakom detta är att barnets skyddsängel ska kallas på med hjälp av ljudet. Kulan är också vacker att se på och barn tycker om att bära ett smycke som låter. Observera att man inte kan öppna kulan och komma åt delarna som ger det plingande ljudet.

Hur långa är halskedjorna?

Räkna med en längd på upp till 40 cm. Exakt hur lång en Herzengel halskedja kommer att vara beror på den som du väljer. I våra produktbeskrivningar så får du veta längd och om det går att justera. Ta alltid en titt på detta innan du beställer!

Är smycken från Herzengel nickelsäkra?

Ja, halsband och andra smycken från Herzengel är nickelsäkra då de tillverkas av 925 sterling silver och pläteras med rodium. Om det finns känslighet för örhängen som inte är av guld så är det viktigt att betänka detta innan man provar med silver.

Vilka symboler kan man välja mellan?

Alla symboler i Herzengels barnsmycken står för skydd. Det finns änglavingar, änglar, hjärtan och nallar. Nallen står också för styrka och anses vara en särskilt lämplig present då man vill ge något till föräldrar som just har fått barn.

Vilka åldrar kan man ge barnsmycken till?

Man kan ge barnsmycken så snart som barnet är fött, kanske till och med innan. Det är klart att det kan dröja innan barnet kan använda smycken hela dagen. I början så kanske man väljer att bara låta barnet bära ett halsband till en fest då man kan vara uppmärksam. Örhängen kan man börja med så snart som barnet når en ålder då det är passande med hål i öronen. Armband passar också från tidig ålder men är kanske som mest populära från förskoleålder och uppåt.

Är Herzengel barnsmycken en bra present?

Ja, när man vill ge bort en present till ett barn så kan ett barnsmycke absolut vara ett bra val. Ta reda på om barnet tycker mest om hjärtan, nallar eller änglar. Kulorna som avger ljud älskas av barn i olika åldrar och är nästan alltid ett mycket säkert val. Med vår öppet-köp policy så är det mycket enkelt att byta ett smycke om man av någon anledning föredrar en annan design.

Är Herzengel barnsmycken säkra?

Ja, det här är säkra och slittåliga smycken. Men det är viktigt att tänka på ålder och när ett barn är moget för att bära smycket dagen lång. Dessutom så ska man undvika att låta små barn leka i sandlådan eller bada med armband och halsband som kan gå sönder eller fastna under lek.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen