070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Isabel Lennse - Smycken


Sortera efter

Från Stockholm kommer en skandinavisk smyckesdesign som är så enkel och så elegant. Det här märket lanserades år 2012 av Isabel Lennse som ville skapa smycken som är tidlösa. Det har hon lyckats med. Många Isabel Lennse smycken är klenoder som kan sparas och skickas vidare till barn och barnbarn. Ädla metaller och mjuka former är lika vackra om hundra år som de är idag.

Lyxigt men utan att skrika

Med silver, guld och diamanter så skapar Isabel Lennse smycken som man bara vill ha. De är lyxiga och otroligt vackra. Men lyxen blir aldrig för skrikig eller för mycket. Det här är smycken som du imponerar med utan att försöka. De ligger vackert mot huden och blänker på ett sätt som inspirerar. Skandinaviskt helt enkelt!


Vilka material ingår i Isabel Lennse smycken?

Isabel Lennse smycken är gjorda av äkta metaller. De tillverkas av silver och guld. De kan också inkludera vita och svarta diamanter. Det krävs med tanke på att målet med smyckena är att skapa morgondagens klassiker. Material och design av hög kvalitet ger dig halsband, ringar och armband som förblir fina trots att du bär dem varje dag.

Kombinationer och flera halsband samtidigt

Om du ser lite närmre på bilder från Isabel Lennse så lägger du kanske märke till att modellerna inte så sällan har flera halsband på sig samtidigt. Det är inte för att Isabel vill spara tid och bilder genom att visa upp flera halsbandsmodeller på en dam.

Designen på halsband är ofta sirlig. Det betyder att den kan kombineras med fler kedjor. Du kan utveckla din egen stil och design genom att kombinera Isabel Lennse smycken så som du tycker passar. Varför inte bära en Isabel Lennse ring på lillfingret precis så som designern själv gör?

Märket med stora hoops

 De går aldrig ur tiden men det är inte alltid så lätt att hitta riktigt stora hoops av ädla metaller. Från Isabel Lennse så får du hoops som är riktigt stora. Det finns flera modeller så att du kan hitta den storlek som passar dig bäst. Hoops av guld och silver är också perfekta val då du vill kombinera med ett finare halsband av samma metall.

Svensk design som aldrig går ur tiden

Man kan diskutera vad svensk design är men på Blingit så tycker vi verkligen att Isabel Lennse erbjuder smycken som känns svenska på så många sätt. Enkelheten och de rena formerna för tankarna till den svenska naturen. Det här är smycken som du känner dig lika bekväm i då du tar en promenad i skogen som då du firar födelsedag med vännerna. De är bäst utan att säga att de är det.

Ta hand om dina Isabel Lennse smycken!

De rena linjerna och ädla material gör att du kommer att återkomma till dina Isabel Lennse smycken med jämna mellanrum. Med tanke på detta så ska du vara noga med skötsel. Om du vill att silver och guld ska förbli vackert så ska du förvara varje smycke separat. Dessutom så kan du då och då torka av smycken och putsa för att återfå glansen.

Isabel Lennse smycken är den perfekta presenten till dig själv eller till någon som skulle må bra av äkta kärlek i klassisk form!


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt