070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Isabel Lennse armband


Sortera efter
Visa fler

Om du tycker om smycken som sitter bekvämt och som är lätta att ta på och av så kommer du att tycka om Isabel Lennse armband. Då de är gjorda av äkta material som silver och guld så är dessa armband smycken som du kan njuta av under många år framöver. Med tanke på detta så är det verkligen en fördel att armbanden har en så klassisk design. Det här är former som du alltid kan lita på.

Isabel Lennse armband passar alla

Det kanske låter som en omöjlighet men så är det faktiskt. En elegant armring som inte har något lås och som lätt justeras då metallen är så pass mjuk passar alla. Du kan ge bort armbandet till en kär vän utan oro för att det inte skulle sitta rätt. Det kommer det att göra!


Kombinera armband med andra smycken

Designen är mjuk och följsam och du får ett smycke som blänker på precis rätt sätt. Det kan kombineras med andra Isabel Lennse smycken eller bäras precis som det är utan andra specifika accessoarer. Guld och silver med en så klassisk form går också att kombinera med smycken från andra märken som håller en liknande stil. Äntligen har du armbandet som passar perfekt med dina favoritörhängen!

Ta hand om armbandet på rätt sätt

För att metallen i ditt Isabel Lennse armband ska förbli vacker så måste du ta hand om den. Vi rekommenderar att du med jämna mellanrum torkar av armbandet. Sterling silver kan du putsa men var försiktig med silvermedel så att du inte använder den typ som slipar metallen.

Isabel Lennse armband är designade för att vara enkla att använda. Du behöver inte fundera så mycket på om du ska bära det eller inte då armbandet är så lätt att trä på. Och du inser att det passar så bra med precis allt. Inte så konstigt att dessa armband snabbt blir till favoriter och bärs till precis alla tillfällen.

Som present

Om du ska ge bort armbandet som present så är det viktigt att du betänker om personen som du ska glädja föredrar guld eller silver. Det går att byta om det blir fel, men det är klart att du kan tänka till och se till att presenten är rätt från start.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt