070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Isabel Lennse halsband


Sortera efter
Visa fler

Du känner kärlek i Isabel Lennses smycken. Kärleken mellan dotter och mor, och kärleken till allt det vackra här i livet. Det ligger stor tanke bakom ett Isabel Lennse halsband och det märks. Symbolerna är klassiska och mycket lätta att kombinera med andra smycken och kläder. Ett nätt hjärta på en kedja av guld är något som aldrig blir fel, inte idag och inte imorgon.

Smycken för idag och imorgon

Isabel Lennse har som mål att skapa smycken som kan föras vidare från generation till generation. Hennes halsband har en viktig tyngd. Å ena sidan så är de skira och eleganta, å den andra så finns det en tyngd som du behöver för att trivas med dina smycken.

När du köper ett Isabel Lennse halsband så är det en klenod som du sedan kan ge vidare till familjemedlemmar och viktiga vänner. Eller så behåller du det och försöker ta det med dig till himlen för att det är så vackert och bekvämt att bära!


Äkta material är sann glädje

Även om det finns många duktiga designers som skapar smycken av metaller som stål och tenn så finns det något särskilt att säga om äkta smycken. Ditt Isabel Lennse halsband är av äkta guld eller Sterling silver. Det är klassiskt och ett smycke som du alltid kan ta fram när du vill ha något som är lite mer än senaste mode.

Ta hand om ditt Isabel Lennse halsband!

Det är viktigt att ta hand om ädla metaller på rätt sätt. För att ditt Isabel Lennse halsband ska förbli vackert så måste du sköta det på rätt sätt. Utsätt inte silver för skönhetsprodukter som krämer och schampo. Var också försiktig med att inte repa dina halsband mot andra smycken.

Vi ger dig tipset att alltid förvara ditt halsband på en specifik plats där det inte kommer att gnidas mot andra metaller eller fastna i andra kedjor och lås. Då och då så kan du torka av metallen för att se till att den fortsatt blänker så som den gjorde då smycket först kom hem till dig.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt