070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Isabel Lennse örhängen


Sortera efter

Isabel Lennse örhängen är framförallt loops! Loops går aldrig ur tiden, men det är sannerligen inte alltid så lätt att hitta den perfekta storleken. Om du behöver örhängen av äkta guld och silver så har du kanske också haft problem med att hitta äkta loops. Nu kan jakten avslutas, du har kommit i mål, Isabel Lennse loops är otroligt vackra och mycket bekväma att ha på sig!

Runda och mjuka former

Det märks att Isabel Lennse är en designer som tycker om mjuka former. Det spelar ingen roll vilka Isabel Lennse örhängen du väljer. Den rundade och mjuka formen går inte att ta miste på. Den är också ett förträffligt val då guld och silver kan blänka så vackert när ytorna är släta och jämna.


Isabel Lennse örhängen och nickel

Om du är känslig mot nickel så kan det vara en fördel för dig att välja Isabel Lennse örhängen som är gjorda av guld (14K) eller Sterling silver. Vet du om att du kan bära örhängen av silver och guld utan problem så kommer det att fungera bra för dig.

En perfekt present

När du vill ge bort något som är tidlöst och lite finare så ska du se på Isabel Lennse smycken. Det går att kombinera örhängen med armband och halsband, men det är inte ett måste. Det här är smycken som uppskattas av de allra flesta. Och den som älskar loops måste ha ett par från Isabel Lennse!

Ta hand om dina örhängen!

Hur tar du hand om dina örhängen? Du bör se till att de alltid är rena. Rengör lås med vatten och tvål och torka av örhängena med en fuktad trasa för att återfå blänket. Silverörhängen kan putsas med silverputs. Men då ska du se till att det är ett putsmedel som inte slipar så att du inte råkar repa metallen.

Förvara dina Isabel Lennse örhängen i en separat ask. Då riskerar du inte att slarva bort en del av paret och så kommer du inte att råka repa metallen med andra smycken som ligger i samma ask.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt