070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Joanli Nor - Smycken


Sortera efter
Visa fler

MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI

Är du på jakt efter smycken som glittrar som diamanter i månskenet? Från Joanli Nor så kommer det vackra smyckekollektioner med halsband, örhängen, armband och ringar. Det här är ett perfekt val för en klassisk present eller då man känner att det är dags att unna sig själv något som känns både fint och speciellt. Joanli Nor smycken är gjorda av äkta silver. Man har ytbehandlat med rodium och med hjälp av kristaller så skapas den vackra glittereffekten som återfinns i de flesta smycken. Detta oavsett om färgen är silver eller gnistrande svart. Det här är billiga silversmycken som känns mycket prisvärda och som man kan kombinera på ett smart och inspirerande sätt.

Det här märket har tagit världen med storm och fortsätter att imponera med nya innovationer som kan få vem som helst att utbrista “me want!” Formerna är väl varierade men gemensamt för all smyckesdesign som kommer från detta märke är att den är lätt att bära och mycket behaglig mot huden. Därmed så kan man säga att Joanli Nor smycken passar fint både till vardags och då man vill känna sig lite extra fin.


Om du tycker om smycken som glittrar som diamant men som kostar som zirkonia så ska du se till att bli medlem på Joanli Nors Facebook sida. Smyckeföretaget lottar då och då ut vackra kreationer. Om du har tur så kan du få ett av deras vackra smycken helt gratis! Men nu är det inte så svårt att komma över ett halsband, armband eller kanske örhängen från detta märke. Deras design är mycket prisvärd och ett bra val för en vacker present som kommer att uppskattas stort.

Det är lätt att bära denna design. Den har betydelse men ropar aldrig ut tydliga budskap. Det är upp till dig vad ditt Joanli Nor halsband eller armband får representera. De behagliga formerna och färgerna gör också att man lätt kan kombinera smycken med kläder och andra accessoarer. Med flera Joanli Nor smycken så får man alltid till det på morgonen och inför festen.

Vad är smyckena gjorda av?

De ser äkta ut och man kan lätt tro att det rör sig om ädla metaller och diamanter. Men Joanli Nor smycken är gjorda av zirkonia stenar som är vita eller svarta. Metallen är för det mesta silver.

Vilka typer av smycken skapar Joanli Nor?

Man kan finna ringar, charmarband, vanliga armband, örhängen och halsband från detta märke. Du finner givetvis de olika modellerna här på Blingit och vi uppdaterar med jämna mellanrum så att du får tillgång till nya kollektioner.

Vilka symboler använder Joanli Nor i sin design?

Du kommer att finna klassiska hjärtan, stjärnor, evighetstecken och enklare cirklar i Joanli Nors design. Det här är former som är lätta att bära men som också kommer med viss mening och djup.

Kan man anpassa längden på halsband?

Ja, ofta så är det enkelt att anpassa halsbandets längd. Det brukar vara så att kedjan går att justera. Läs närmre i produktbeskrivningen om detta. Men räkna med att kunna variera mellan 42 och 45 cm. Tänk på att hängen som hjärtan kommer att göra att halsbandet hänger ännu lägre. Berlocker som hjärtan kan ha en storlek på omkring en halv centimeter.

Kommer smycket att bli gult?

När du köper Joanli Nor smycken som är gjorda i sterlingsilver så finns det ingen risk för att smycket kommer att bli gult. Det förblir fint år ut och år in.

Hur rengör man smycken från Joanli Nor?

Man behöver inte putsa sterlingsilver men det är klart att damm och smuts kan få fäste i berlocker och armband som har ihåligheter. Du kan torka av försiktigt med en våt trasa eller skölja smycket om du får smuts på det.

Kan jag bada med mitt armband?

Om du ska bada, diska eller träna så är det bäst att du tar av dig dina Joanli Nor smycken. De klarar förvisso vatten och svett men riskera inte att slita ut smycket genom häftiga rörelser. Ett armband eller en ring som sitter lite lösare kan ju också att falla av om du rör kraftigt på dig. Inte att rekommendera i en pool!

Kommer smycket med presentförpackning?

Joanli Nor smycken kommer i vackra presentförpackningar. Därmed så är det ett bra val då du vill ge smycket som en present.

Kan man skicka tillbaka ett smycke?

Med vår öppet köp policy på 30 dagar så kan man skicka tillbaka ett smycke som man inte blev helt nöjd med.

Hur vet jag hur stort ett Joanli Nor armband är?

I vår beskrivning av smycket så ser du hur stort det är. Armbanden är som sagt justerbara och det betyder att du inte behöver välja en specifik storlek. Det är bara att anpassa det till din handled för att det ska bli rätt.

Är Joanli Nors smycken bekväma?

Joanli Nor jobbar mycket med runda och bekväma former. Ringarna kan ibland vara lite större och då är frågan om det är en stil som du trivs med. Ta alltid en titt på bredd och betänk hur formen kommer att kännas mot handled och finger innan du beställer.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt