090 - 14 92 30      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Knut Gadd – Kantiga klockor


Sortera efter
Visa fler

När du ser Knut Gadd klockorna så inser du att det här märket handlar om mer än vackert mode. Det syns på designen att det ligger en hel del tanke bakom klockorna. Faktum är att märket har en rar berättelse om en farfar och hans ur som bara försvann. När barnbarnet, Carl-Johan Gadd, åkt världen runt för att försöka hitta klockan som synts på så många bilder så kom han till slut fram till att det var dags att själv återskapa klockan.

Designen på varje Knut Gadd klocka är unik och väl genomtänkt. Glaset på klockorna är mineralglas som falsettslipas. Dessutom så är detta kantiga klockor vilket i sig är något ovanligt och särskilt. Om du är trött på runda klockor så kan detta märke kännas som en frisk fläkt.

Knut Gadd använder sig bara av de bästa materialen för att tillverka klockorna som är vackra att se på och som håller mycket hög kvalitet.


Hur fungerar garanti för Knut Gadd klockor?

För det första så har du ju alltid öppet köp här på Blingit under 30 dagar. Det går att skicka tillbaka en klocka om du inser att du inte vill ha den då den kommer fram. Knut Gadd ger 2 års garanti på klockorna. Den här garantin täcker dock inte batterier som är urladdade, glas som har krossats eller slitage av armband och klocka som uppstår på ett naturligt sätt.

Är Knut Gadd klockan vattentät?

Alla Knut Gadd klockor har 5 ATM. Det betyder att din klocka kan utsättas för vanligt stänk och för damm utan att förstöras men du ska inte försöka dig på snorkling eller dykning med den.

Kan jag duscha och bada med klockan?

Du ska helst undvika att bada med klockan. Då armbandet är av läder så kan det skadas av vattnet. Dessutom så kan konstruktionen försvagas en aning med tiden och då finns risken för att vatten läcker in till urverket där det kan göra stor skada.

Hur tjocka är klockorna?

Klockorna har tjockleken 7.5 mm eller 7.7 mm.

Vilket glas används?

Glaset är antingen safir eller mineralglas som har fasettslipats.

I vilka material finns armbanden?

Du kan välja en Knut Gadd klocka med läderarmband. Då kommer lädret att vara italienskt kalvläder. Det finns också armband som är gjorda av rostfritt stål och så används hel-stål för vissa delar av klockdesignen.

Vilka urverk finns i klockorna?

Knut Gadd använder sig uteslutande av Miyota kvartsverk. De är batteridrivna och kommer från Japan. Urverket håller mycket hög kvalitet.

Finns det Knut Gadd klockor för henne?

Även om en stor del av Knut Gadd designen är rätt så maskulin så kan du också finna fina Knut Gadd klockor för henne. Det här märket skapar klockor både för honom och henne så ta en titt på nuvarande kollektion här på Blingit för att hitta rätt.

Är Knut Gadd klockor en bra present?

Ja och nej. Det beror på vem som ska få presenten. I och med att det rör sig om en rätt så distinkt stil så är det viktigt att du tar reda på att den som ska få klockan verkligen gillar den. Men det är klart att vår öppet-köp-policy gör det lättare att chansa på att det blir rätt.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt