• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi på måndag

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Marc Mirren smycken - 100kr styck oavsett tidigare pris.

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Design

Designad av kvinnor för kvinnor. Vi tror att smycken inte behöver vara för speciella tillfällen därför har vi valt att ta in Marc Mirren i vårt sortiment. För att kombinera den skandinaviska designen med de aktuella trenderna för att kunna skapa minimalistiska och spännande smycken som passar alla möjliga tillfällen. Marc Mirrens kollektioner består av nätta berlocker, örhängen, halsband, armband och ringar som är perfekta för att mixa och matcha med varandra. 

Material

Marc Mirren använder 18 karats guld och rodiumplätering på sina produkter som har en bas av så kallat kirurgiskt stål av kvalite 316L - ett hudvänligt material helt enkelt. Rostfria stålsmycken har en hög tolerans mot korrosion och missfärgning, smycken  som är gjorda för att kunna hålla länge och vara lätta att sköta.

Värderingar

Marc Mirren är transparenta gentemot sina kunder när det gäller deras sociala och miljömässiga ansvar. Därför arbetar Marc Mirren med leverantörer som säkerställer goda och säkra arbetsvillkor samt en rättvis handel.

2019 tog dom dessutom ett steg närmare sin hållbarhetsutveckling genom att bli en koldioxidneutral organisation. Dom har även inlett ett samarbete med Carbon Footprint Ltd för att kompensera sin koldioxidproduktion genom att donera till Escarpment Environment Conservation Network (Esconet), en organisation som fokuserar på restaureringen av Great Rift Valley i Kenya. Esconet planterar naturliga träd för att återställa lokala skogar, med målet att bevara naturliga ekosystem och ta bort koldioxidutsläpp från atmosfären. Denna restaurering hjälper också lokala samhällen som är beroende av skogen med deras försörjning. I slutändan syftar Marc Mirren till att ytterligare integrera hållbara metoder i sina framtida beslut som organisation.

Sködsel av dina Marc Mirren smycken

För att förlänga livet för dina vackra smycken, finns det några grundläggande regler som du kan följa.

- Ta bort dina smycken innan du deltar i fysiska aktiviteter, badar, tar en dusch eller går och lägger dig.

- Undvik exponering för dagliga kemikalier som kan skada dina smycken, som exeplel parfym, hårspray, rengöringsmedel, klor och saltvatten. Håll dina smycken borta från vinäger, citron och sur mat.

- Rengör försiktigt dina smycken med en mjuk, ren trasa.

- Förvara dina smycken på en ren och torr plats borta från naturligt dagsljus. Fuktiga och varma förhållanden kan orsaka att silver- och guldpläteringsprodukter missfärgas.

- Med tiden kan repor och mattningar förekomma på dina smycken, vilket är vanliga tecken på slitage. Glöm inte att njuta av dina smycken!

Historia

Ralph Mirren föddes för 200 år sedan i en liten stad vid Englands västkust. Hans talang för att rita trädde fram när han var väldigt ung men trots det blev Ralph en fiskare precis som hans pappa, han hade helt enkelt inget val. Men Ralph fortsätte ändå att rita. I hans skisser dominerade fina metaller, diamanter och andra dyrbara stenar. Med tiden kunde Ralph ta sina första steg mot en karriär som smyckesdesigner. Han investerade i en blygsam liten butik och skapade hans första smycke, ett elegant bearbetat smidesband med en enda röd sten på. 

När kriget bröt ut i Europa lämnade familjen Mirren England för Skandinavien. I hans nya liv som immigrant var Ralph tvungen att överge hans affärsföretag – och även hans livs ambition att designa fina smycken. Smyckesdesignen Marc Mirren är Ralphs barnbarn.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen