090 - 14 92 30      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Smycken från OXXO Design

OXXO design har sedan 1998 designat vackra smycken och är ett av de ledande märkena på den skandinaviska marknaden. År 2011 bildade designern Anna Larsson en duo med engelsmannen Rob Anderson och de två driver idag företaget tillsammans. OXXO design skapar smycken för den trendmedvetna kvinnan och den stilsäkre mannen, och med armband, halsband, klockor, örhängen och ringar i en stor variation är det lätt att hitta en design som passar dig.

OXXO designs signum är de snygga detaljerna som sticker ut, texterna som snirklar sig och känslan av trend och lyx. Smyckena är gjorda av mässing eller alloy som är pläterat med silver. Pläteringen är tjock och håller hög kvalitet. Delar av kollektionen är också tillverkad i rostfritt stål, som till exempel alla ringar och klockor. Med en blandning av läder, mocka, trä, pärlor och andra spännande material är OXXO design spännande och personliga smycken med det där lilla extra.

Hitta detaljerna som matchar din personlighet i vårt utbud av vackra smycken från OXXO design. Handla tryggt i vår webbshop med bra priser och snabba leveranser.

Läs mer

Sortera efter

checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt