070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Smycken från Pearls For Girls


Sortera efter


NYHETER I DENNA KATEGORI

Pearls for Girls skapar moderna smycken med en feminin design som är lustfylld, sinnlig, vacker, älskvärd och underhållande för ögat. Med hög kvalitet och ett fördelaktigt pris är smyckena en favorit hos många kvinnor. Pearls for Girls grundades 2005 i Sverige och framgången blev stor, och idag är Pearls for Girls ett internationellt omtyckt och välkänt livsstilsmärke.

Med material som halvädelstenar, kristaller, sötvattenspärlor och silverdetaljer har Pearls for Girls fokus på vackra saker som lyfter din stil, både till fest och till vardag. Det handlar helt enkelt om att lägga till något speciellt och ge dig själv det där lilla extra med accessoarer som har en en speciell känsla för detaljer. Med halsband, ringar, örhängen, armband, berlocker och även en speciell kollektion för barn finns det något för alla. Samtliga smycken från Pearls For Girls är testade och håller EU:s krav vad gäller användning av nickel, bly och kadmium.

Hitta favoriterna som kompletterar din stil i vårt sortiment av vackra smycken från Pearls för Girls!


För den som tycker särskilt mycket om smycken med pärlor så får Pearls for Girls inte missas. Det här är ett svenskt smyckesmärke som har blivit populärt i andra länder som Australien. Halsband, armband och örhängen har en nätt och elegant design. Dessutom så finns det särskilda smycken för barn från Pearls for Girls. Njut av vacker design och en passform som är bekväm. Det här är smycken som man kan ha på sig precis när som helst.

Pearls for Girls tillhör kategorin smycken med budskap. Det finns budskap både på engelska och på svenska. De meddelanden som finns på berlocker och armband kretsar omkring änglar och skydd. Det här kan vara ett bra val då du vill ge bort en present med lite extra tanke. Som present till en flicka så är ett armband med pärlor och budskap ett fenomenalt val. Det är lätt att bära och mycket speciellt.

Är pärlorna äkta?

Vilka pärlor som finns i smycket från Pearls for Girls finner du i produktbeskrivningen. Ibland så är det glaspärlor eller fasettslipade stenar i armbanden och halsbanden. De kan ändå se ut som pärlor på bild så var säker på att du vet vad du får genom att läsa beskrivningen av det smycke som du är intresserad av.

Kommer ett Pearls for Girls armband att passa mig?

Ett elastiskt armband från Pearls of Girls kommer med största sannolikhet att passa dig. Det är lätt att ta på och kommer sedan att sitta fint runt handleden. Om du är van vid att bära pärlor och har andra halsband och örhängen i samma stil så kommer pärlarmband att passa fint och vara lätta att kombinera med andra accessoarer som du redan har.

Vad står det på armbanden med budskap?

Det kan stå Angels exist – You are one of them på engelska eller samma sak på svenska. Om språket är viktigt så ska du vara noga med att välja rätt. Brickan med budskapet är 5 cm lång och 1 cm hög så texten syns tydligt samtidigt som armbandet förblir nätt att bära.

Kan man ge bort Pearls for Girls armband som present?

Alla smycken som kommer från Pearls of Girls kommer med en silkespåse som passar fint då man vill ge bort armband eller halsband som present. Dessutom så ger vi öppet köp 30 dagar vilket är ett bra stöd om det skulle vara så att den som får smycket vill byta.

Från vilken ålder passar armband för barn?

Man bör inte ge smycken med pärlor till barn under 3 år. Sedan så kan vi rekommendera armbanden för flickor till barn som har nått en ålder då de uppskattar budskapet och designen. Bästisarmbanden kan passa mycket fint både för förskola och skola med budskapet Best friends forever på brickan.

Finns det ett armband för varje månad?

Armband med månadssmycken finns för varje månad, det vill säga 12 stycken. Det går alltså att välja det som passar bäst in vad gäller födelsedag eller helt gå på den sten som man tycker bäst om.

Kan man sporta med armbanden?

Å ena sidan är det ju väldigt bekvämt med ett elastiskt armband vilket kunde tala för att ha det på sig även då man sportar. Men just det att armbandet så lätt kan dras i gör att du ändå bör ta av det då du ska syssla med idrott. Det kan fastna och gå sönder om du inte är försiktig!

Vad är halsbanden med knopar gjorda av?

Halsbanden med det marina temat med knopar är gjorda av dubbla silkesband. De går att justera så att man får en längd på 49 till 57 cm. Själva silkesbandet är cirka 1 cm brett.

Är smycken från Pearls for Girls nickelsäkra?

Ja, material som pärlor och elastiska band innehåller inget nickel. I de fall att det förekommer inslag av metall så rör det sig om metall som är godkänd enligt EU-krav så man får nickelsäkerhet. Det här är viktigt med tanke på att Pearls of Girls skapar smycken för barn som kan vara extra känsliga för inslag av nickel.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt