090 - 14 92 30      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Project Playground smycken

Project Playground armband och örhängen i alla färger hittar Ni här. Project Playground är en ideell organisation grundad 2010 av Sofia Hellqvist (numera Prinsessan Sofia) och Frida Vesterberg. I styrelsen sitter bland annat Prins Carl-Philip. Organisationen verkar för att förbättra barn och ungas möjligheter i livet genom en meningsfull fritid med fokus på individen. Deras vision är en trygg värld där alla barn och unga växer upp med framtidstro och möjlighet att påverka sitt eget liv.

Project Playground drivs helt utan statliga bidrag, och är därför beroende av just Ert stöd. Köp ett smycke och bli en del av Project Playground och kampen för varje barns rätt till en trygg uppväxt fylld av framtidstro och drömmar. Vi på Blingit.se är stolta att som enda nätbutik få sälja dessa armband, örhängen och välgörenhetssmycken till förmån för Project Playgrounds arbete.

Tillsammans förändrar vi världen - bit för bit, barn för barn.

Läs mer

Sortera efter

I en perfekt värld så växer barn upp i trygghet med framtidstro och möjligheten att påverka det som händer i livet. Men så ser det förstås inte ut i vår värld. Pilgrim är smyckesföretaget som har blivit så populärt med vackra smycken.

För Pilgrim så var det självklart att använda sin position för att hjälpa barn. Med en unik smyckekollektion så är Pilgrim med och stödjer Project Playground som är en svensk organisation. Project Playground är till för att motivera, inspirera och engagera barn och unga att ta sig fram i livet. Det här gör man med hjälp av olika typer av aktiviteter som sport och social verksamhet.

Målet med Project Playgrounds projekt är att hjälpa barn att känna optimism och att nå sina mål och drömmar. Med Pilgrims armband i olika färger så är du med och hjälper till. Armbanden är utvecklade för att symbolisera kärlek och även för att påminna oss om hur vi alla kan vara som en pusselbit i arbetet för barnens tillvaro och framtid.

Man kan välja mellan armband i guld, hematit eller rosé guld. Designen är nätt och elegant. Den passar de allra flesta. Därmed så kan du absolut se Pilgrims armband för Project Playground som en meningsfull present som kommer att uppskattas.

Både armband och halsband

Sedan 2016 så finns det även halsband från Pilgrim som är till för att stötta verksamheten för svenska barn och ungdomar. Halsbandet har två hängen, ett hjärta och en pusselbit som ligger på guld, silver eller rosé guld. För Pilgrim så är samarbetet med Project Playground ett sätt att nå ut till fler med budskapet om att alla kan göra något för att hjälpa till. Att vi tillsammans kan förändra världen på ett positivt sätt.

Samarbetet med Project Playground är långsiktigt och tanken är att kollektionen ska växa. Stödet blir på så vis manifesterat i vackra smycken som har ett symbolvärde som vi alla kan skriva under på.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt