070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Rebecca Smycken


Sortera efter
Visa fler

Äntligen hittar Ni smycken från varumärket Rebecca i Sverige och dessutom på nätet. Rebecca smycken grundades av italienaren Alessandro Testi och namnet Rebecca är också namnet på Alessandros dotter. Idag är Rebecca ett av världens snabbast växande varumärken inom kategorin fashion jewelry. Design, produktion och lager ligger under samma tak i varumärkets egna fabrik utanför Florens i Italien.

På fabriken läggs extra stor vikt på det hantverksmässiga som polering och isättning av hydrotherma stenar. Alla Rebecca smycken håller mycket hög kvalitet och har en unik look, är tillverkade i roderat 925 silver eller guldpläterad brons. Rebecca smycken är mycket feminina och har ett tydligt visuellt och grafiskt uttryck som förstärker din personlighet.


Trots att detta märke har nära 20 år på nacken så känns designen otroligt modern och kreativ. Det händer mycket på Rebecca och här på Blingit så finns många av de populära smyckena som gör att vardagen känns som fest, och fest som en resa till månen! Rebecca smycken tillverkas i Italien vilket man också ser på flera modeller där det helt enkelt står Made in Italy på smycket. Företaget har huvudkontor i Florens mitt i Toscana. Här fortsätter de att utveckla armband för berlocker, unika örhängen och vackra halsband.

Faktum är att Rebecca var ett av de första smyckesföretagen att jobba med metaller och material som tidigare inte ansågs tillräckligt fina för att göra smycken av. Numera så är det ingen som höjer på ögonbrynen av att vackra smycken är gjorda av material som stål och brons. Rebecca har varit med för att driva på utvecklingen och de har tagit fram unika arbetsmetoder för att få de enklare materialen att se riktigt lyxiga ut. Det tog inte många år innan Rebecca tog världen med storm och idag så finns den unika designen i stora städer världen över. Men du behöver inte åka till Miami för att få ett eget Rebecca armband då det finns här på Blingit!

Vilka material finns i Rebecca smycken?

Silver är vanligt förekommande såväl som rostfritt stål, brons och så vackra stenar som glittrar och blänker.

Hur kan jag undvika repor i smyckena?

Tänk på hur du förvarar dina Rebecca smycken. Det bästa är att förvara varje smycke separat i sin egen påse då kan du helt undvika att det blir repat av andra smycken. Undvik också att bära smyckena när du ska ut på utflykt eller göra saker som kan skada ringar, armband och halsband.

Hur kan man rengöra smyckena?

Använd en mjuk trasa och lite vatten för att torka bort smuts och damm. Det bästa är att använda rengöringstrasor som är särskilt till för smycken.

Kan man bada och duscha med smyckena?

Rebecca smycken håller hög kvalitet men det är viktigt att inte utsätta dem för klor som finns i poolen och kemikalier i skönhetsprodukter. Parfymer, tvålar och schampo kan påverka smyckets glans. Ta därför alltid av smycken då du ska duscha eller bada.

Vilka bokstäver finns som berlocker?

Från Rebecca så kan man få bokstavsberlocker från A till Z.

Finns det olika typer av bokstavsberlocker?

Ja, du kan välja berlockerna där bokstaven är ingraverad på en platta eller en fristående bokstav med blänkande kristaller.

Vad är bokstavsberlockerna gjorda av?

Bokstäverna är liksom många andra smycken från Rebecca gjorda av 925 sterling silver som är roderat.

Kan man hänga bokstavsberlocken på armband?

Ja, bokstavsberlockerna är gjorda både för halsband och för armband.

Hur får man rätt storlek på Rebecca ringar?

Det är enkelt att justera en Rebecca ring. Den är gjord för att gå att ändra storlek på. Du får storlek från 16 till 10 med funktionen. Därmed så kan du även anpassa ringens storlek till kalla och varma dagar då fingrar kan bli mindre eller större.

Finns det charmringar från Rebecca?

Det finns ringmodeller där en dekoration hänger på ringen liksom på ett charmarmband men här är inte tanken att du ska byta ut hänget mot annat.

Är Rebecca smycken lämpliga som presenter?

Det beror på vem du vill ge en present till. Märket rymmer flera olika serier som kan tilltala olika personer och åldrar. De klassiska halsbanden och armbanden kan fungera bra för många. Dessutom så är det förstås en fördel att kunna köpa en ring utan att först kontrollera att den kommer passa då mottagaren själv justerar storlek.

Är T-lås säkra?

T-låset är enkelt att använda. Om du låser det på rätt sätt så är det säkert och armbandet kommer att sitta på som det ska. Var alltid noga med att se till att t-delen sitter i hålet som den ska.

När kommer det nya Rebecca smycken till Blingit?

Nya smycken från Rebecca lanseras med jämna mellanrum och du kan alltid besöka oss för att se om det har kommit nyheter genom att klicka in på kategorin Rebecca som du finner i vänstermarginalen.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt