070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Smycken från Rock by Sweden till 50% rabatt


Sortera efter
Visa fler

Rock by Sweden är en smyckeskollektion gjorda av swarovskikristaller som vänder sig till kvinnor i alla åldrar som vill ha vackra men lite tuffare och rockigare smycken med bland annat dödskallar på. Varumärket grundades av Laila Bagge som även bar dessa smycken under sin tid i Idoljuryn. Samtliga smycken finns i ett flertal färger så som GULD, ROSÈ, VIT och GUN. GUN är en förkortning på benämningen gunsmoke, en gråfärgadton med gråa stenar. VIT är en silverliknande färg med oftast klara eller vita stenar.

Rock by Sweden är en kombination av edgy, glamourös och sofistikerad stil. Du hittar både smycken som har ordentligt med attityd och lite försiktigare sådana men som ändå har det där lilla extra. Det finns helt enkelt något för alla smaker bland dessa armband, halsband, örhängen och ringar, så att du ska kunna uttrycka din rockighet i precis lagom dos.

Hitta detaljerna som matchar dig i vårt sortiment av vackra och snygga smycken från Rock by Sweden!


Rock By Sweden är ett märke som vågar lite mer. Detta är det första valet om du gillar tanken om en orm som slingrar sig runt fingret eller kanske en glittrande dödskalle som hänger från örat. Alla smycken är gjorda med tanke på skönhet och form som är bekväm att bära. Men här talar vi om design som är framåt och lite hårdare än vad som annars är vanligt.

Den rockiga känslan kommer av kombinationen av läder, blänkande metaller och exklusiva kristaller. Det här är smycken för män och för kvinnor. Dessutom så har Rock By Sweden börjat ta fram unisexmodeller som man kan dela på. Dödskallarna, svarta färger och läder är något som kan passa mycket bra till festen men också då man vill få lite mer fart och känsla i vardagen. Det roliga med detta märke är att smyckena passar lika fint till slitna jeans som under kavaj- och skjortärm.

Ett ledmotiv för Rock by Sweden är att gå sin egen väg. Designen uttrycker självkänsla och modet att våga uttrycka vem man verkligen är. Fast du behöver inte vara så modig för att bära dessa smycken för de är så fina att de allra flesta kommer att tycka att du har riktigt god smak.

Vad är Rock By Sweden smycken gjorda av?

I smyckena så finns det kristaller av bästa kvalité. Man jobbar också med pärlor och fäster dessa i baser som är gjorda av mässing, koppar eller stål. Smycken är i enlighet med krav och direktiv från EU vad gäller halter av kadmium, bly och nickel. De kan vara pläterade med guld i 16 karat, roséguld och rhodium.

Är detta handgjorda smycken?

Ja, Rock by Sweden smycken är gjorda för hand. Det märks för de känns unika även om det givetvis är så att varje modell har flera kopior.

Är det Laila Bagge som designar Rock By Sweden smycken?

Laila Bagge var med och grundade Rock by Sweden och har även designat en del av smyckena, men idag drivs företaget i annan regi.

Går det att anpassa storlek på armband?

Många armbandsmodeller är enkla att anpassa till olika handleder. Du kan räkna med längder från 15 till 22 cm. Men du bör alltid ta en titt på detta innan du beställer ett armband. Du får informationen i smyckets produktbeskrivning.

Passar armbanden med gångjärn för alla?

Ja, det här är armband som de allra flesta kan använda sig av då formen är öppen och gångjärnen gör det lätt att öppna och stänga.

Är Rock By Sweden smycken nickelsäkra?

De klassas som nickelsäkra även om de inte nödvändigtvis är helt fria från nickel.

Hur ska man bära läderarmbandet med flera varv?

Läderarmbanden som varvas runt handleden ska bäras i tre varv. De är gjorda av behagligt kalvskinn från Italien. Du låser armbandet med ett mycket smart magnetlås som är gjort av stål.

Vad står det på läderarmbanden med flera varv?

Budskapet på armbanden med flera varv är: The world´s going to judge you no matter what you do, so live life the way you fucking want to

Kan man simma med armband och ringar?

Det är bäst att inte göra det då både läder och metall kan skadas av att man badar och solar med smyckena.

Finns det örhängen som matchar ringar och armband?

Ja, när armbanden har berlocker så är det mycket enkelt att finna örhängen eller ring med samma symboler. I och med att kollektionerna inkluderar samma symboler och design så kan man lätt hitta ringar som matchar armband, örhängen och så vidare.

Kan man ge Rock By Sweden smycken som present?

Om man ska ge bort den här typen av tuff design så är det klokt att vara säker på att detta önskas. Men vi ger 30 dagars öppet köp så visst går det att byta om den som får smycket av någon anledning inte gillar det.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt