• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Sägen armband

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Det går inte att bortse ifrån det faktum att Sägen armband har en design som gör att de passar perfekt med halsband, örhängen och ringar. Här används samma inslag av porslin för att skapa känslan av svensk elegans. Om du har barndomsminnen av porslin från Gustavsberg och Rörstrand så kommer de att dyka upp då du ser på Sägen armbanden med inslag av Berså, Mon Amie och mer.

Många av armbanden från Sägen är mycket avskalade. Det rör sig för det mesta om en tunnare länk och så en liten berlock med porslin. Det betyder att du kan välja att bära armbandet precis som det är som ett nättare inslag. Eller så kan du välja att bära flera Sägen armband tillsammans för att ge ett lite kraftigare intryck.

Olika typer av design

När det står Fine Eco Luxury som namn på smycket så betyder det att armbandet är gjort med material som är bra för miljön. Återvunnet silver tillsammans med porslin är inte bara vackert. Det kan ses som en symbol för lite mer eftertanke och det blir en form av statement som du kan stå bakom.

Contemporary designen är också bra för miljön. Den inkluderar dock rostfritt stål hellre än silver. När du klickar in på ett Sägen smycke här på Blingit.se så kan du se vilka material det rör sig om i produktbeskrivningen.

Passform på armband

För att armbandet ska passa dig så har det tillverkats med plats för olika lägen att låsa. Du kommer att se en kedja som du kan korta eller förlänga beroende på storleken på din armled. Därmed så kan man säga att Sägen armband har en universell passform som gör att de alltid passar den som ska bära smycket.

Material som silver, stål och porslin är mjuka. Det gör att det blir bekvämt att använda armbandet. Du kanske till och med somnar med det utan att märka det!

Ta hand om dina armband

Då du får ett Sägen armband så är det viktigt att du tänker på att förvara det på rätt sätt. Använd det inte då du ska sporta eller simma. Det kan skadas av att skrapas mot andra material och därför så är det smart att förvara smycket som du inte använder i den ask som det kommer i.

Armband av 100 % silver blir bara vackrare med tiden. Men det är klart att du kan putsa om du vill det. Det nickelfria stålet är lätt att hålla rent med en fuktad trasa. Porslinet förblir vackert så länge som du är noga med att inte repa det eller på annat sätt skada materialet.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen