• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi på måndag

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Sägen halsband

 

Om du vill ha något som är lite ovanligt men ändå klassiskt så får du inte missa märket Sägen. Det här är ett smyckesmärke som har sina rötter på Gotland där Elin Sigrén skapade sina första silversmycken med porslin sommaren 2007. Sedan dess så har det blivit en gedigen kollektion av vackra smycken som alla har inslag av klassiskt porslin från tillverkare som Rörstrand och Gustavsberg.

Det kanske låter lite märkligt med smycken av porslin men när du ser Sägen halsband så inser du vilken lyckad kombination det här är. Klassiska färger och mönster är minst lika vackra på berlocker som på tallrikar och koppar. Bladen i Berså har en form som känns både vacker och inspirerande.

Med infattningar av silver och stål så blir Sägen halsband något som känns personligt men ändå ett samtalsämne som alla kan vara intresserade av. Halsbanden gör sig mycket väl vid festligare tillfällen men kan också användas en helt vanlig dag då du vill få lite mer energi och inspiration.

Rätt storlek för dig

Det är inte svårt att få rätt storlek på Sägen halsband. De flesta modeller kommer med förlängningskedja på flera centimeter så det går att anpassa halsbandet så att det kommer att hänga på rätt sätt.

Om du vill få lite mer tyngd så ska du välja modellerna som har en tjockare länk av silver framtill. Det finns också design med större inslag av porslin som kan passa fint då du behöver en lite större smyckning.

Återvunna smycken

Något som många uppskattar med Sägen halsband är att de är återvunna smycken. Inte så att någon annan har använt det halsband som du köper. Det är dock gjort av porslin som redan existerar och av silver som är återvunnet.

Det här betyder att du med ditt Sägen halsband slår ett slag för vår värld och visar att det går att vara moderiktig och snygg utan att utarma vår världs resurser.

Halsband av nickelfritt stål

Sägen halsband kan också vara gjorda av nickelfritt stål. Du ska ta en titt på produktbeskrivningen för att ta reda på vilka material som ingår i varje smycke. Det finns flera fördelar med stål. Dels så är det mycket slitstarkt och det förlorar inte sin glans. Dels så är det ett material som passar mycket bra för den som är känslig mot nickel.

Som present

Ett Sägen halsband är en mycket fin present som kommer i en presentask. Det är tidlöst och kan vara ett mycket bra val då du känner att du vill ge något som symboliserar Sverige och som har en elegans som alltid känns rätt.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen