• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Sägen örhängen

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Bär dem som det enda smycke du har på dig eller som perfekt matchning till andra Sägen smycken som ringar, halsband och armband. Sägen örhängen är smarta och mycket vackra. De går att variera på ett sätt som gör att du får känslan av förnyelse varje gång du gör dig fin.

I kollektionen med Sägen örhängen så finns det något för alla. Kanske gillar du stift bäst. Då kan du välja en modell som sitter tätt mot örsnibben eller som hänger ner för mer rörelse. Precis som andra Sägen smycken så får du inslag av porslin. Kombinationen av porslin och blänkande silver eller står är magnifik. En perfekt present till någon du tycker om!

Sägen örhängen material

Varje Sägen smycke är handgjort. Det slipas och formas med tanke på skönhet och komfort. Du kommer att känna igen mönster som kommer från porslinsdesign. Faktum är att det är verkligt porslin i Sägen örhängen. Det kommer från några av Sveriges främsta namn inom porslinsproduktion.

Silvret som används är återvunnet till 100 %. Det är mycket bra och en god anledning till att välja Sägen. I varje fall om du är miljömedveten och vill ha gott samvete då du använder dina smycken.

Stålet som förekommer i vissa Sägen örhängen är nickelfritt. Det är viktigt med tanke på att många är känsliga för nickel. Stål är ett mycket hållbart material samtidigt som det är vackert. Det blänker utan att du måste tänka något särskilt på underhåll.

Sägen örhängen i guld

Här på Blingit.se så kommer du också att finna Sägen örhängen i guld. De är fortfarande gjorda av silver men har pläterats med 18 karat guld för att ge dig denna färgnyans. Med guldfärgen så blir det lite mer tyngd i designen. Precis som silvervarianterna så är guldörhängena tidlösa och mycket klassiska. Det handlar om örhängen som du kan uppskatta för all framtid.

Matcha med andra Sägen smycken

Det är populärt att matcha Sägen örhängen med andra smycken från samma kollektion. Du kommer att finna matchande halsband, ringar och armband här hos oss på Blingit. Ta en titt på motsvarande smycken i andra kategorier och betänk hur du kan få mer effekt genom att ha en ring med samma färg och mönster eller kanske en halskedja som passar perfekt ihop med dina örhängen.

Om du ska ge bort Sägen smycken som present så ska du veta att alla smycken kommer i en fin presentask. Den asken kan du också använda för att förvara dina örhängen så att de inte tappas bort när du inte bär dem.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen